Play ponuda

SKANDAL SVJETSKIH RAZMJERA: / Poznata irska sportska zvijezda optužena za silovanje i napad

Image
Foto: AFP

Irska policija pokrenula je istragu nakon je što je djevojka podnijela prijavu za silovanje

11.12.2018.
10:41
AFP
Play ponuda

Velika irska sportska zvijezda optužena je za silovanje u hotelskoj sobi i za fizički napad, javlja britanski Daily Mail. Irska policija pokrenula je istragu nakon je što je djevojka podnijela prijavu za silovanje. U tekstu poznatog britanskog tabloida ne navodi se ime optužene irske sportske zvijezde, već samo da se radi o poznatom sportašu.

Image
RONALDO PRIZNAO SILOVANJE? Procurio razgovor: /

'Bilo je žestoko i brzo. Nije mi htjela dati... Tražila je da prestanem'

Image
RONALDO PRIZNAO SILOVANJE? Procurio razgovor: /

'Bilo je žestoko i brzo. Nije mi htjela dati... Tražila je da prestanem'

Udarao ju je tijekom napada

Navodno silovanje se dogodilo u noći na ponedjeljak između ponoći i 2 sata ujutro. Djevojka koja ima oko 20 godina prijavu je podnijela policiji u Dublinu u ponedjeljak. Još uvijek nitko zbog prijave nije uhićen...

shimmer fallback
shimmer fallback

"Bila je u noćnom izlasku s prijateljima, baš kao i osoba koju je prijavila, a u svom očitovanju policiji je navela kako ju je sportaš 'udarao tijekom napada'. Na tijelu žrtve su vidljive modrice. Napadač se te noći također družio sa svojim prijateljima u gradu. Ujutro je žena otišla u policijsku postaju 'Garda' i izvijestila o navodnom napadu. Odvedena je na odjel za liječenje od seksualnog zlostavljanja u bolnici Rotunda", stoji u tekstu Daily Maila.

'Policija istražuje navodni seksualni napad na žensku osobu'

"Zabavljala se s prijateljima u centru grada u nedjelju navečer. Nakon druženja se vratila u hotel gdje ju je navodno silovala poznata sportska zvijezda", rekao je Daily Mailu jedan od izvora iz policije, a glasnogovornik policije kratko je poručio:

"Policija istražuje navodni seksualni napad na žensku osobu koji se dogodio u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak 10. prosinca".

Djevojku su iz policije odveli u bolnicu Rotunda i zbrinuli je na odjelu za seksualno zlostavljanje. Još uvijek nitko nije uhićen.

Play ponuda
Play ponuda