ŠIŠAJ, MEŠTRE: / Nogometaš pedofil ima novi posao! Dosad je zarađivao 60.000 funti tjedno, a u zatvoru radi za 20

Image

Bivši engleski nogometni reprezentativac Adam Johnson (28), koji je na odsluženju kazne zbog seksualnih prijestupa, pronašao je novi posao u zatvoru. Za 20 funti tjedne plaće radi kao - frizer!

23.5.2016.
14:37
VOYO logo

Johnson je početkom veljače proglašen krivim za zavođenje, ljubljenje i neprimjereno diranje 15-godišnje djevojčice. Njegov tadašnji klub Sunderland ekspresno ga je otpustio, a koji tjedan kasnije je bivši veznjak Middlesbrougha i Manchester Cityja otišao na odsluženje šestogodišnje zatvorske kazne.

'Drži glavu dolje'

I dok je u Sunderlandu zarađivao 60.000 funti tjedno, danas u zatvoru Moorland šiša kolege kriminalce za 20 funti tjedne plaće. The Sun piše kako je Johnson miran kao bubica i nastoji se prilagoditi novom životu. No, neki od zatovrenika navodno nisu zadovoljni jer je nogometaš dobio dobar posao i dva sata slobodno za ručak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Johnson pokušava držati glavu dolje i izbjegavati probleme s ostalim zatvorenicima. Neki su malo uznemireni jer je dobio ugodan posao, ne mora naporno raditi i ima dva sata slobodno za ručak. No, nitko mu ne pravi probleme zbog toga", rekao je neimenovani izvor za The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo