SINJSKI DIJAMANT SAD JE MEDICINSKI FENOMEN: / 'Liječnici su ostali iznenađeni, ništa im nije bilo jasno'

Image

Zvali su ga 'sinjski dijamant', a sad bi ga slobodno mogli zvati 'sinjski medicinski fenomen'. Ante Vukušić (26) najmanje tri godine igrao je samo s jednim plućnim krilom.

27.6.2017.
22:11
VOYO logo

Bivši nogometaš Hajduka Ante Vukušić u Moskvi je završio na operaciji pluća. Napadač ruskog Tosna bit će tri mjeseca na rehabilitaciji, a to bi trebao biti kraj njegove zdravstvene kalvarije jer je praktički cijelu karijeru igrao s jednim zdravim plućnim krilom.

Image
Image

ŽIVOTNA DRAMA ‘SINJSKOG DIJAMANTA’: Liječnici nisu mogli vjerovati što su otkrili, proglasili ga medicinskim fenomenom

"Liječnici su mi rekli da je teško živjeti s jednim plućnim krilom, a kamoli se profesionalno baviti sportom. Ni njima nije jasno kako sam igrao. Slične probleme ponekad imaju i piloti koji su često izloženi visokom pritisku", tihim glasom iz moskovske bolnice kazao je Vukušić za 24 sata i otkrio kako je do svega došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito mi je u nekom padu ili udarcu stradalo jedno plućno krilo i napunilo se zrakom. Povremeno sam osjećao tegobe, ali u Italiji su mi rekli da se vjerojatno radi o boli u leđima. Nažalost, u nekoliko navrata mi se događalo da sam jednostavno nemoćan, da sam malaksav, mučio sam se, ali ništa mi nije polazilo za rukom. Rekao mi je liječnik da je sreća da sam došao u bolnicu jer se po ožiljku na plućima vidi da je ozljeda stara tri-četiri godine", istaknuo je Vukušić koji je nakon Hajduka igrao za talijansku Pescaru, švicarski Lauseanne Sport, belgijski Beveren i njemački Greuther Fürth, ali nigdje nije otkriven pravi uzrok zdravstvenih problema za ovog hrabrog 26-godišnjeg Sinjanina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo