SEKSI YOLANDA: / Uz nju posrnuli nogometaš lakše podnosi teške dane

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Victor Valdes šest je puta bio španjolski i triput europski prvak s Barcelonom. Bio je nedodirljiv na vratima slavnog katalonskog kluba u kojem je započeo karijeru i mnoge je šokirao kad je 2014.

22.2.2016.
7:15
Screenshot/Instagram
VOYO logo

U tim ga je trenucima pogodila i teška ozljeda, pa je pola godine bio bez kluba. Kada je u siječnju 2015. potpisao za Manchester United, bila je to prilika za novi uzlet karijere, ali brzo se Valdes posvađao s trenerom Louisom van Gaalom i pao u drugi plan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove je zime pobjegao iz Uniteda i skrasio se u Standardu iz Liegea. U manje od dvije godine je tako prošao put od slavne Barcelone do slabašne belgijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ako mu je već nogometna karijera krenula nizbrdo, na privatnom mu planu i dalje cvatu ruže. Već je godinama u vezi s kolumbijskom manekenkom Yolandom Cardonom s kojom ima sinove Dylana i Kaija, te kćer Veru. Par se odlično slaže, a Valdes je više puta isticao kako je zahvalan ovoj ljepotici što ga trpi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predivna Yolanda često je na naslovnicama kolumbijskih i svjetskih magazina, a kad pogledate njezine fotografije s društvenih mreža, bit će vam jasno i zašto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo