SLUČAJ GODINE / Ryan Giggs na optuženičkoj klupi, cure šokantni detalji: 'Varao me s 12 žena. Lagala sam da imam rak samo kako se ne bi seksali'

Image
Foto: Profimedia

Kate je priznala da je lagala Giggsu o tome da su joj otkrivene stanice raka kako 'ne bi morala imati seks s njim'. Briznula je u plač dok je govorila poroti kako ju je Giggs ostavio patiti od napada panike nakon što je bila zarobljena u 'paklu" tijekom karantene

12.8.2022.
8:58
Profimedia
VOYO logo

Skandal potresa Veliku Britaniju. Proslavljeni bivši nogometaš, sad trener bez posla Ryan Giggs, nalazi se na optuženičkoj klupi na kojoj je optužen da je svoju bivšu djevojku Kate Greville udario glavom tijekom njihove svađe koja se odvijala u njegovoj vili vrijednoj 1,7 milijuna funti. Navodno ju je kontrolirao i zlostavljao pune tri godine.

Image
TVRDI DA NIJE KRIV /

Ryan Giggs više nije izbornik Walesa: Podnio je ostavku jer mu počinje suđenje za napad na bivšu suprugu

Image
TVRDI DA NIJE KRIV /

Ryan Giggs više nije izbornik Walesa: Podnio je ostavku jer mu počinje suđenje za napad na bivšu suprugu

Negira sve optužbe

Bivši nogometaš optužen je za kontroliranje i zlostavljanje PR-ovke u razdoblju između kolovoza 2017. i studenog 2020. Optužen je za napad na bivšu djevojku i njezinu sestru Emmu, a Giggs negira sve optužbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski mediji s velikom pozornošću prate ovaj slučaj i seciraju izrečeno na suđenju, odnosno dokazni materijal u procesu koji često znaju biti i otkrivanje svega i svačega. Kate Greaville tvrdi kako ju je Ryan Giggs prevario s 12 žena i kako je živi užas bilo biti s Ryanom u lockdownu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uplakana bivša djevojka Ryana Giggsa rekla je policajcima da ju je varao s desetak žena jučer na sudu", piše jedan od najčitanijih dnevnih listova u zemlji The Sun. Snimka policijske kamere te noći pokazala je kako je Kate Greville to izjavila u noći kada ju je Giggs navodno udario glavom.

Prvo osam, pa 12 afera

Ranije se u suđenju tvrdilo da je bivša zvijezda Man Uniteda (48) imala osam afera. Kate je plakala dok je boravak u lockdownu s njim opisala kao "živi pakao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porotnicima je rekla da je nogometna legenda postala "ljuća i agresivnija" i da je to "užasno vrijeme za mene". Snimka policijske kamere s tijela jučer je puštena na sudu iz noći kada je bivša zvijezda Manchester Uniteda navodno udarila Kate glavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porota je čula da je policajcima rekla da ju je Ryan varao s desetak žena. Na snimci se vidi kako Kate jeca dok je maramicom briše suze koje su joj se slijevale prema usnama.

Rekla je policiji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uglavnom, našla sam gomilu sr*nja prije nego što sam mu rekla i zadržala sam to za sebe. “Otkrila sam da me zadnjih šest godina varao s deset ili 12 žena."

Bivši reprezentativac Walesa optužen je za kontroliranje i maltretiranje (prisilno ponašanje op.a) prema Kate između kolovoza 2017. i studenog 2020. Nadalje ga se tereti za napad na Kate uz nanošenje tjelesnih ozljeda i uobičajeni napad na njezinu sestru. Giggs, naravno, putem odvjetnika negira sve optužbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plakala i jecala u suzama

Kate je priznala da je lagala Giggsu o tome da su joj otkrivene stanice raka kako "ne bi morala imati seks s njim". Briznula je u plač dok je govorila poroti kako ju je Giggs ostavio patiti od napada panike nakon što je bila zarobljena u "živom paklu" tijekom karantene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kate je ispričala:

“Osjećala sam se kao da gubim razum. Imala sam napade panike. Bilo je to užasno vrijeme za mene.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dao ostavku na mjestu izbornika Walesa

Nakon uhićenja, Ryan Giggs je u lipnju dao ostavku na mjesto izbornika reprezentacije Walesa. Navodno je vršio ‘kontrolu i prisilu‘ koja se pretvorila u ‘ciklus zlostavljanja‘ tijekom njihove trogodišnje veze, a to je uključivalo i fizičko i psihičko zlostavljanje. Kada ga je pokušala ostaviti, navodno ju je udario glavom u lice.

Sada je na sudu otkriveno da je svojoj bivšoj djevojci slao poruke prepune psovki, tražio ju je da ga odblokira na mobitelu uz obećanje da će prestati slati golišave fotografije te ju je izbacio golu iz hotela s pet zvjezdica nakon što ga je optužila da flertuje s drugim ženama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članovi porote čuli su i da je bivši nogometaš svojoj bivšoj djevojci napisao poruku pod naslovom ‘Laži, laži, laži‘ te drugu pod nazivom ‘Ucjena‘ nakon što ga je odblokirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako sam jeb*** bijesan sada, bojim se samoga sebe jer bih mogao učiniti bilo što. Zapravo te mrzim zbog svega što si mi učinila. Mrzim te. Mrzim. Mrzim. Mrzim...", glasila je jedna od njegovih poruka.

Dramatične poruke

U drugoj, koju joj je poslao nakon što ga je blokirala, napisao je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Molim te, odblokiraj me. Sve ovo blokiranje je sranje. Obećajem, nema više golih slika."

Treća poruka sadržavala je naziv ‘ucjena‘, a poroti je rečeno da je sadržavala riječ ‘molim‘, kao i neodređeni privitak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo