NEYMAR DOBIO ŽIVČANI / Protivi se vezi svoje vruće sestre sa suigračem, nije mu dao odobrenje: 'Baš svi su protiv te veze u obitelji'

Image
Foto: Instgram

Rafaella Santos ponovno je s Gabigolom

8.10.2021.
8:19
Instgram
VOYO logo

Jedna od najvećih nogometnih zvijezda današnjice Neymar našao se u središtu pisanja brazilskih, ali i ostalih stranih medija. No, ne zbog nogometne umjetnosti koju posjeduje, već zbog toga jer se protivi vezi svoje sestre Rafaelle Santos s igračem Gabrielom Barbosom, poznatijim pod nadimkom Gabigol koji, iako je Neymarov suigrač u reprezentaciji Brazila, ipak nema njegovo odobrenje za vezu s njegovom sestrom, piše Esporte.

Turbulentna veza

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv njihove veze su baš svi u obitelji, ali njih dvoje su se ipak ponovno spojili, vjerujući kako ovog puta stvarno mogu uspjeti. Vezu su počeli još 2015., a nedavno su je i obnovili nakon pauze koju su imali.

"Iako je otac bio protiv, on dobro zna da ne mogu jedno bez drugog. Gabriel je sada puno mirniji, ponovno su zajedno i održavaju vezu", otkrio je Gabigolov prijatelj, a kada vidite Rafaeline fotografije bit će vam jasno zašto se Brazilac ipak potrudio da je zadrži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne žele dizati galamu oko toga'

"Neka se nitko ne iznenadi ako vidi Rafaellu Santos kamufliranu u posebnoj stolici u VIP-u na Estadio Centenáriju u Urugvaju, tijekom finala Libertadoresa. I nije došla navijati za Palmeiras. Rafaella i Gabigol ponovno su zajedno. No ovaj put ne žele dizati galamu niti javno preuzimati vezu koja je, između početka i kraja, trajala šest godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veći dio ove "tajne" posljedica je toga što se konačno Gabigol i Neymar Pai dobro slažu. S Neymarom, bratom, sve se sad resetira".

S Neymarovim i Rafaellinim ocem Gabigol već ima veću prepreku. Nije tajna da je napadač, izvan terena, imao problema u privatnom životu zbog Rafaelle. "Nije im bio potreban VAR da to vide", duhovito navode Brazilci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koliko god se njezin otac protivio izlascima, zna da se njih dvoje vole i vjeruje da je Gabriel sad mirniji. Njih su se dvoje opet susreli i, radi nje, drže liniju", kaže prijateljica igrača za spomenuti brazilski medij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stalno nešto s njima.

Gabigol i Neymar Pai prije dvije godine naletjeli su jedno na drugo na jednom tulumu. Nakon toga došlo je do svađe u Barra Grandeu za novogodišnju noć 2020. Neymar je napravio tulum, Gabigol nije bio pozvan. U drugom slučaju, Rafaella je bila s jedne strane, a zvijezda Flamenga s druge. Ubrzo nakon toga objavili su kraj. Njihova veza oduvijek je bila protkana prekidima i turbulencijama, pa ovog puta samo žele da se ovaj dobar "period" nastavi u željenom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo