PROGOVORIO ČOVJEK KOJI NA TIJELU NOSI ŠIMU VRSALJKA: / 'Istetovirao sam tu sliku jer mi je to prvenstvo puno značilo'

Image
Foto: RTL Screenshot

Mnogi su izgubili kompas nakon što je Hrvatska ostvarila povijesni rezultat, ali Pero Petrušić iz Zaprešića napravio je nešto najluđe

8.8.2018.
14:24
RTL Screenshot
VOYO logo

Opće je poznato da je euforija oko SP-a u Rusiji obuzela cijelu Hrvatsku, a jedan navijač iz Zaprešića otišao je ipak korak dalje od ostalih. Njegovo tijelo odnedavno krasi lik Šime Vrsaljka kojeg si je istetovirao nakon srebra na Svjetskom prvenstvu.

Tako izgleda sreća

"Onaj prizor na kojem Šime leži na zastavi, kako je fotograf uhvatio trenutak, to me očaralo, bas taj trenutak kad pogledam tu fotku znam kako sreća treba izgledati", rekao je za RTLPero Petrušić iz Zaprešića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tetovirao ga na torzo

"Komentari su svakakvi, ima ljudi kojima je super, al ima i onih kojima nije. Ma ti isti imaju istetovirane neke vikinge jer im to kao mnogo znači, pa ja imam tetovažu Vrsaljka jer mi je jednostavno cijelo to prvenstvo puno značilo", reći će Pero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva dana tetoviranja

"Inače mi je prag tolerancije na bol malo niži tako da, žena mi je rekla kao da sam rađao.. bolilo je ali je i vrijedilo", kazao je Pero pa poručio da nije nemoguće ni da se opet tetovira: "Ako se ponovi ovakav filing, sve je moguće, da li će se ponovit, ne znam. Uvijek u šali kažem - kad za 20 godina moj sin donese zlato, ide na lijevo rebro!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo