PROCURILA EKSPLICITNA SNIMKA: / Zločesti dečko nogometa objavio pa brzo maknuo video svoje gole djevojke, ali bilo je prekasno

Image
Foto: SCREENSHOT

Danac je ovaj put privukao pažnju time što je na Instagramu objavio eksplicitnu snimku svoje polugole djevojke

28.8.2019.
15:15
SCREENSHOT
VOYO logo

Neko vrijeme bio je hit-igrač Arsenala, 'wonderkid', ali težak karakter i nemiran duh sputavali su ga cijelu karijeru. Danac Niklas Bendtner imao je čudan nogometni put, krenuo je kao 16-godišnjak u Arsenalu, ali tamo nikada nije dosegao puni potencijal. Igrao je kasnije za Juventus, Wolfsburg, pa je malo bio bez kluba da bi ga na koncu uzeo Rosenborg, klub koji je upravo ispao od Dinama iz Lige prvaka.

Bendtner se nije snašao niti u Norveškoj, u klubu na njega ne računaju i smišljaju kako ga da se što prije riješe. A on? Njega baš briga, on je ostao dosljedan sebi. Tulumari, zabavlja se i uživa u životu daleko od nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danac je ovaj put privukao pažnju time što je na Instagramu objavio eksplicitnu snimku sebe i svoje polugole djevojke. Nakon nekog vremena shvatio je kako je možda malo pretjerao i snimku je uklonio, ali bilo je prekasno. Video se proširio društvenim mrežama i sada cijeli svijet gleda u grudi Bendtnerove djevojke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo