HRVATSKI MMA BORAC PRETUKAO PODUZETNIKA U ZAGREBU: / 'Zabit ću ti ključ u oko, nije još gotovo'

Image
Foto: PIXSELL

Napad se dogodio 27. veljače oko 8.30 sati u naselju Savski gaj

15.3.2018.
15:01
PIXSELL

Poznati dubrovački MMA borac, 35-godišnji Maro Perak, kazneno je prijavljen zbog prijetnji i nasilničkog ponašanja jer je prije nekoliko dana u Zagrebu fizički nasrnuo na poduzetnika A. K., javlja Večernji list.

IGRAČ BEJZBOLA SNIMLJEN KAKO PREMLAĆUJE SVOJU CURU: Šamarao ju je, vukao za kosu i prošao gotovo nekažnjeno

Spomenuti medij piše kako se napad dogodio 27. veljače oko 8.30 sati u naselju Savski gaj gdje A. K. ima sobe za iznajmljivanje i gdje je Perak sa suprugom bio gost. Prijavu je podnijela PU zagrebačka nakon što je dubrovačka policija ispitala sportaša.

Maro Perak i njegova supruga su zatražili da im A.K. pozove taksi, a nakon što su svi izašli iz zgrade Maro ga je borilačkim zahvatom srušio na beton i zatim ga po glavi i tijelu šutao nogama.

Poduzetnik kaže da mu je dubrovački borac zaprijetio da će mu "zabiti ključ u oko" te da "nije gotovo". Tvrdi da Peraka osobno ne poznaje. A. K. sumnja da je "Perak odradio posao za policajca" s kojim je prije nekoliko godina imao sukob, što je i prijavljivao, ali policija "nije reagirala".

Spomenimo kako Peraku ovo nije prva prijava. Prije osam godina bio je kazneno i prekršajno prijavljen zbog nanošenja ozljeda dvojici maloljetnika i drskog ponašanja nedaleko od dubrovačke diskoteke Factory u kojoj je bio redar, piše Večernji list.

Toma
Gledaj od 29.travnja