POZNATA MENADŽERICA LJUBI ICARDIJA, ALI OVOM GOSPODINU SVE DOZVOLJAVA: / Pogledajte što radi s njenim grudima

Image
Foto: Instagram/Screenshot

Jedna od najmoćnijih žena u nogometnom svijetu razigrala je mašru brojnih navijača

21.1.2019.
18:22
Instagram/Screenshot
VOYO logo

Icardi igra nogomet i zarađuje, Wanda Nara vodi njegovu karijeru. Tako okvirno izgleda poslovni odnos ovog bračnog para. Kad je Icardi 2014. godine došao na Giuseppe Meazzu iz Sampdorije, vrijedio je 14 milijuna eura. Tri godine poslije, argentinski ofenzivni igrač, prema riječima njegove supruge, sad vrijedi 250 milijuna eura, prenosi Footbal Italia.

Osim što pažnju često na sebe skrene provokativnim fotografijama na društvenim mrežama, Wanda je i nogometna menadžerica i zastupnica svojem mužu Mauru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za sada je Icardijev nastavak suradnje s Interom vrlo daleko. Nismo ni blizu postizanja sporazuma. Cifre koje se vrte u Italiji nisu istinite. Od Intera nismo dobili zadovoljavajuću ponudu", rekla je supruga i menadžerica kapetana Intera prije nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne krije istinu

"Neću reći da se produžetak suradnje neće dogoditi, ali za sada je vrlo daleko. Nije logično da se ugovor obnovi, a da je u njemu ista suma novaca koju Mauro sada dobiva u Interu. Vjerujemo da on vrijedi puno više od toga. Neki vrlo ozbiljni klubovi zainteresirani su za njega. Primjerice, tu su dva najveća španjolska kluba s kojima imamo sjajne odnose, ali i jedan engleski i francuski klub", poručila je Wanda koja se očito jako dobro brine o svojem suprugu.

Mauro se također brine da Wandi ništa ne nedostaje, a talijanski tabloidi su u zadnje vrijeme poludjeli zbog videa koji se nedavno pojavio i u kojem je Wanda u glavnoj ulozi. Na videu se jasno vidi kako jedan muškarac masira njene grudi i stražnjicu uoči snimanja koje je nedavno imala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, čim se pojavio video s 'dokazom' kako Wanda ima posebnog masera, fanovi su zaključili kako ovaj čovjek radi posao iz snova, a koliko je u tome istine, pogledajte u videu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo