POSTAO JE NOGOMETNI SVJETSKI PRVAK I OTIŠAO U NORVEŠKU: / Sada karijeru oplakuje u društvu seksi brinete

Image
Foto: Instagram

Mnogi su vjerovali da će upravo on biti jedan od vođa A reprezentacije Srbije, a on je odabrao Crnu Goru

1.1.2019.
8:46
Instagram
VOYO logo

Staniša Mandić, bivši zlatni Orlić koji je sa Srbijom 2015. godine bio na krovu svijeta, uživa sa svojom djevojkom na sunčanom Tajlandu. Mandić je iskoristio zimsku pauzu u nogometnom prvenstvu da ode na ovu egzotičnu destinaciju i u društvu zanosne brinete uživa u čarima Tajlanda.

Mandić je prije točno tri godine uzburkao nogometnu javnost odlukom da obuče dres reprezentacije Crne Gore samo dva mjeseca nakon što je s mladom momčadi Srbije postao prvak svijeta. "Život je kratak da biste čekali, čast mi je igrati za Crnu Goru", objašnjavao je Mandić, koji je bio ljut što se tada nije našao na popisu mlade reprezentacije Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idem tamo gdje me poštuju", dodao je.

Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Tješi ga brineta

Napadač rođen u Herceg Novom, osvajač zlatne medalje s reprezentacijom Srbije do 20 godina na Svjetskom prvenstvu u Novom Zelandu, odlučio je da samo dva mjeseca kasnije obuče dres „A” selekcije Crne Gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Kakav udarac - izgubili smo zlatnog orlića”, takvi i slični naslovi dominirali su u srpskim medijima. Sada 23-godišnjak već drugu sezonu nosi dres Sogndala, norveškog drugoligaša, a trenutno vrijeme provodi na Tajlandu u društvu zamamne partnerice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo