PONOVNO U 'KVARTU': / Od talentiranog klinca do preljubnika i prekaljene legende! Kako je Wayne Rooney ostvario svoje snove

Image

Wayne Rooney, legendarni kapetan Manchester Uniteda i reprezentacije Engleske, u nedjelju je stavio potpis na vjernost Evertonu, klubu u koji se vraća nakon 13 godina.

9.7.2017.
18:59
VOYO logo

Domaći dečko iz kraja rođen u Croxtethu, predgrađu grada “Beatlesa” Liverpoola, iz Armill Roada, ponovno je u "kvartu".

Priča se upravo tako po Liverpoolu i okolici, čiji su stanovnici s oduševljenjem prihvatili njegov povratak u klub. Iako ih je prije 13 godina razočarao prešavši u Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šutio o 'tajni' 13 godina

Nema sumnje, bio mu je to dobar potez, svi znamo što je sve poslije napravio. Everton je njegov klub, "prva ljubav", to mu nitko ne može osporiti. Pogotovo ne nakon ovoga...

"Šutio sam zadnjih 13 godina, a sada to konačno mogu slobodno reći. Cijelo vrijeme igranja u Unitedu, djeca i ja smo po kući nosili Evertonove pidžame. O tome sam sve to vrijeme morao šutjeti. Osjetiti majicu s Evertonovim grbom na prsima poseban je osjećaj, kao što je bio i prije 13 godina kada sam otišao. Sada je napokon vrijeme da to znamenje nosim u najvećoj javnosti, na nogometnom terenu", izjavio je Rooney na predstavljanju za klupsku TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

ROONEY SE VRATIO KUĆI: Legenda Manchester Uniteda ponovno na mjestu zločina, tamo gdje je nekoć razočarala tisuće navijača

Prije nego što je otišao u Manchester, Rooney je živio u spomenutoj ulici Armill Road. Godine 2014. engleskim medijima je kazao kako kad se jednog dana vrati u svoj kvart, da će opet igrati "ulični nogomet", što jako voli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na slici možete vidjeti njegovu ulicu iz koje je 2004. godine, kao 18-godišnjak u velikom transferu otišao u Manchester za 25,5 milijuna funti (37 milijuna eura), kao najskuplji tinejdžer u povijesti, a gotovo desetljeće i pol kasnije vraća joj se kao otac troje djece i prekaljena nogometna legenda koja ima fanove diljem svijeta, rezultate, on je as koji je osvojio sve.

Rooney je cijeli život s jednom ženom, iako je volio šarati u prošlosti. Priznao je da je dok je kao mladić hodao sa svojom Colleen, godinama koristio usluge prostitutki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot: Daily Mail
Image
Foto: Screenshot: Daily Mail

On je pravo radničko dijete koje je htjelo ostvariti svoje snove. I uspjelo je u tome. Sad je ponovno doma i želi uživati u stečenom, ostvarenom i igrati za "svoj" Everton. No, na drugoj adresi. Britanski tabloid Daily Mail piše kako se Rooney planira preseliti u svoju novu luksuznu rezidenciju u vrijednosti 10 milijuna eura.

Ronney do svoje ulice u kojoj je odrastao ima 30 minuta vožnje i u blizini je trening centra Evertona "Finch Farm" .Englezi otkrivaju i kako rezidencija ima šest spavaćih soba, rađena je na poseban način i bilo je puno zahtjeva od strane naručitelja radova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Planovi radova pokazuju kako će rezidencija imati prostor koji će moći osigurati 15 konja, tu će biti šest garaža i velikog prostora za druženje i odmaranje. The Sun je objavio i mapu kako bi rezidencija obitelji Rooney trebala izgledati.

Image
Foto: Screenshot: The Sun
Image
Foto: Screenshot: The Sun

Engleski mediji objavili su se i slike u kuću Rooneya u Prestburyju, nedaleko od Manchestera u kojoj je boravio. Ima puno zelenila i rađena je tako da pogoduje aktivnostima i van objekata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot: Daily Mail
Image
Foto: Screenshot: Daily Mail

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo