MLADI SPLITSKI POLITIČAR ŠOKIRAO OBJAVOM, PA JU IZBRISAO: / Detalji burne noći na Kvarneru, ima i ozlijeđenih

Martin Pauk, splitski gradski vijećnik stranke Neovisni za Hrvatsku, osvrnuo se na navijačka događanja na relaciji Torcida - Armada

8.1.2019.
13:49
Facebook: Martin Pauk/Screenshot: Novi list
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prema pisanju navijačkih portala i Facebook stranica, koji su upućeni u navijačka zbivanja u regiji, članovi Armade uhvatili su pripadnike Torcide, koji su ostavili Armadi poruku i čestitku za pravoslavni Božić na legendarnom stadionu i zapadnoj tribini koja je desetljećima bila zaštitni znak riječke navijačke skupine. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

'Sedmorica torcidaša zatražila liječničku pomoć'

Navodno je došlo i do obračuna. "Prema neslužbenim informacijama, radi se o navijačima Hajduka iz Rijeke i s Krka. Sedmorica torcidaša zatražila su liječničku pomoć, dok se jedan pripadnik Armade sam predao policiji, prijavivši se u postaji. Burna noć na Kvarneru", stoji u objavi na društvenim mrežama.

24 sata kasnije stigao ekspresni odgovor

Inače, prema pisanju Novog Lista, odnosno prenošenju Facebook stranice "Balkan Hooligans" koja se bavi navijačkom tematikom i prati navijačka događanja u regiji, "nakon što je Torcida preksinoć pod okriljem noći upala na Kantridu i Armadi na ogradi ostavila "čestitku" za pravoslavni Božić, 24 sata kasnije stigao je ekspresni odgovor. Dvadesetak pripadnika Armade uputilo se, naime, u Split i fotografiralo se ispred Torcidinog doma - Kluba navijača u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u samom središtu grada. Tamo su se fotografirali s velikim transparentom na kojem piše "Herojske akcije pod okriljem noći, ovako svatko može doći", stoji u pisanju riječkog dnevnog lista.

I onda se zahuktalo. Na Armadinu akciju osvrnuo se i splitski gradski vijećnik stranke Neovisni za Hrvatsku Martin Pauk. Nakon toga je objava izbrisana s Facebooka.

Poruku Armade koja je glasila 'Herojske akcije pod okriljem noći, ovako svatko može doći!', on je prepravio u:

"Delije rečke pokazale 'moć', došli u Split na božićnu noć. Ponoćka je prošla, deco iz Armade. Vratite se kući, sarme vam se hlade!"

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali