POLUMARATON U VRIJEME IZOLACIJE: / Bosanski maratonac istrčao 21 kilometar na balkonu; 'Preporučujem svima koji ne mogu bez treninga...'

Image
Foto: Ben Birchall / PA Images / Profimedia

'Želim istaknuti da sam polumaraton istrčao za sve ljude u svijetu koji su zaraženi koronavirusom i koji su u izolaciji te ne mogu izlaziti izvan kuće'

30.3.2020.
10:37
Ben Birchall / PA Images / Profimedia
VOYO logo

U doba izolacije zbog pandemije koronavirusa brojnim ljudima, a pogotovo sportašima, teško pada što se ne mogu baviti aktivnostima na otvorenom. Jedan od njih je i maratonac iz Bosne i Hercegovine Emir Hastor koji je smislio rješenje - on je istrčao polumaraton na balkonu svoje kuće, čime se pohvalio na Instagramu.

"Za sve one koji su zaraženi koronavirusom i koji su u izolaciji - Polumaraton od 21097 metara istrčan na terasi dužine sedam i pol metara! MOLIM VAS OSTANITE DOMA", napisao je Hastor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preporuka za one koji ne mogu bez treninga

Za tamošnji medij Klix rekao je da mu je za istrčavanje polumaratona trebalo jedan sat, 36 minuta i 59 sekundi, što je izvrstan rezultat i na pravoj stazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je naporno, ali bih preporučio onim osobama koje ne mogu bez treninga da treniraju kod kuće. Želim istaknuti da sam polumaraton istrčao za sve ljude u svijetu koji su zaraženi koronavirusom i koji su u izolaciji te ne mogu izlaziti izvan kuće", poručio je Hastor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo