Burni izlazak u Miamiju / 'Poljubac od kokaina' sa striptizetom francuskom tenisaču zamalo uništio život: 'Živio sam noćnu moru'

Image
Foto: Instagram: Richard Gasquet

Francuz je jednu večer, uoči turnira u Miamiju, odlučio iskoristiti puni potencijal ovog spektakularnog grada i izašao je u lokalni klub.

30.7.2022.
10:00
Instagram: Richard Gasquet
VOYO logo

Richard Gasquet danas je jedan od najstarijih i najiskusnijih tenisača na ATP Touru. Iza sebe ima 36 godina života, a u karijeri je osvojio petnaest titula u pojedinačnoj konkurenciji u upisao pobjede u 577 meča.

U karijeri je došao do sedme pozicije na ATP-ovoj ljestvici, a trenutno je 86. igrač svijeta. Iza sebe ima dva polufinala Wimbledona, polufinale US Opena, četvrtfinale Roland Garrosa i jedan poljubac koji mu je skoro oduzeo sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljubac od kokaina

Francuz je jednu večer, uoči turnira u Miamiju, odlučio iskoristiti puni potencijal ovog spektakularnog grada i izašao je u lokalni klub. Gasquet se tijekom izlaska zbližio sa striptizetom, koja je, očito, tu večer bila i pod utjecajem droga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idući dan Gasquet se, sav bezbrižan, pojavio na standardnom testu na droge uoči turnira. Na iznenađenje igrača, ali i cijelog teniskog svijeta, Gasquet je bio pozitivan na kokain! On je od početka tvrdio da je nevin i da nikad ne bi pomislio koristiti kokain, posebice prije važnog turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je suspendiran...

Međutim, Gasquet je bio privremeno suspendiran, a tek je nakon nekoliko mjeseci dokazao svoju nevinost. Nalazi su pokazali da je u krvi imao veoma malu količinu kokaina, praktički veličine zrna soli.

"Puno mi je lakše.To je luda priča i mjesecima sam živio noćnu moru," priznao je Gasquet nakon kobnog poljupca. "Mislio sam da imam više šanse da pobjedim Nadala na Roland Garrosu ili Federera na Wimbledonu nego da budem pozitivan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je da sam potpuno čist. Bilo mi je veoma teško, drago mi je da je gotovo. Mentalno je bilo jako teško, mogao sam proći bez svega toga, ali drago mi je da se vraćam na teren."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo