POHVALILI SE: / Totti i njegova supruga otkrili sve detalje svog seksualnog života

Image
Foto: Screenshot

Romin kapetan Francesco Totti mnogo se puta našao ispred mikrofona, no rijetko u situacijama u kojima je odgovarao na detalje iz seksualnog života kojeg dijela sa atraktivnom suprugom Ilary Blasi.

15.3.2016.
22:52
Screenshot
VOYO logo

Prošloga je tjedna njihova obitelj dočekala prinovu, treće dijete, pa je Totti sada posvećen i nekim drugim brigama, a ne samo nezavidnoj situaciji u klubu u kojem profesionalno nastupa od 1992. godine.

Nogometni portal Goal, pak, podsjeća da su se nedavno u javnosti pojavile snimke sa zajedničkog gostovanja bračnoga para na jednoj talijanskoj televiziji tijekom koje su odgovarali na nesvakidašnja pitanja iz privatnog života, a u središtu svega bio je seks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima glavobolja i u obitelji Totti

Upitani tko preuzima inicijativu u krevetu, Totti je izjavio da je to on i dodao da bi to mogao raditi svaki dan. Jednako tako, optužio je suprugu za česte 'glavobolje'.

"To je rečenica koja na večer nikada ne izostane", kazao je Totti i izazvao smijeh kod svoje gospođe, dodavši da zajedno spavaju tri puta tjedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ilary je, pak, pohvalili supruga koji "nikada nije podbacio u krevetu", a na upit je glumi li orgazme odgovorila:

"Moždaaa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cassano - Batman

Tema razgovora bio je i Antonio Cassano, igrač s kojim je Totti dijelio klupsku svlačionicu i onu talijanske nogometne reprezentacije i koji je u biografiji ustvrdio da je spavao sa 600 žena.

Totti je bio kratak i duhovit u odgovoru:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko je on? Batman?"

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo