Play ponuda

OPIŠITE OVU FOTOGRAFIJU / Pao jedan od najjačih selfija u Hrvatskoj ikad, pogledajte u čijem je društvu pozirao Ivan Perišić

Image
Foto: Profimedia

Trojac je oduševio vojsku fanova

29.6.2022.
19:58
Profimedia
Play ponuda

Najbolji hrvatski odbojkaš svih vremena Igor Omrčen oduševio je fotografijom koju je objavio na svom Instagramu. Naime, na njoj se nalazi u društvu najboljeg hrvatskog rukometaša svih vremena, Ivanom Balićem, i jednim od naših najboljih nogometaša ikad, Ivanom Perišićem.

shimmer fallback
shimmer fallback

Omrčen je, inače, dva puta bio najbolji strijelac Europske odbojkaške lige, a za hrvatsku reprezentaciju je nastupao na Europskim prvenstvima 2005. i 2007. godine. Umirovio se 2019. godine i ostaje upamćen kao najbolji hrvatski odbojkaš svih vremena. Igrao je za Marjan iz Splita, Mladost iz Kaštela, Piemonte Volley iz Cunea, Pallavollo Parmu, Volley Lube iz Macerate, a zatim je značajan dio karijere proveo u Japanu. Karijeru je završio u japanskom Toyoda Gosei Trefuerzi.

Image
HODAJUĆE SAVRŠENSTVO /

Atraktivna Poljakinja stigla u Hrvatsku i raspametila pola Lijepe Naše: Rijetko tko uopće primijeti njezinog dragog

Ivano Balić pak umirovio se 2015. godine kao jedan od najboljih rukometaša na svijetu u povijesti, dok Ivan Perišić još uvijek igra nogomet i čeka prve minute u dresu Tottenhama, u koji je nedavno prešao iz Intera.

Play ponuda
Play ponuda