BENVENUTA, SIGNORINA / Pogledajte što je Diletta Leotta prvo napravila kad je stigla u Zadar: Jedan stasiti muškarac nije se odvajao od nje

Image
Foto: Šime Zelić/PIXSELL

'Dilleta nam je došla iz Italije, znam je otprije, preko Serie A koju prenosimo, nije mi trebalo puno za nagovoriti je, zna i ona sama kako je super ovdje. Došla je i jedva čekam vidjeti taj panel u petak'

10.6.2022.
6:45
Šime Zelić/PIXSELL
VOYO logo

Po mnogima najljepša sportska novinarka svijeta, prekrasna Diletta Leotta, jučer je došla u Zadar na Sunset SPort Media Festival. Svojom pojavom mamila je pozornost i očarala ljepotom.

Image
KOGA BRIGA ZA DERBI KAD JE ONA TU /

Diletta Leotta pojavila se na stadionu, navijači joj priredili doček za pamćenje

Image
KOGA BRIGA ZA DERBI KAD JE ONA TU /

Diletta Leotta pojavila se na stadionu, navijači joj priredili doček za pamćenje

Najljepša sportska novinarka svijeta

Dilletu su proglasili za najljepšu sportsku novinarku svijeta, a ona je uistinu slavna. Zanosna Talijanska ostavlja sve bez daha svojim seksi izdanjima u kratkim haljinicama na travnjaku, kad radi svoj novinarski posao. Mnogi hvale njene vještine izvještavanja, a još više njih smatraju je za jednu od najljepših žena u Italiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leotta, inače, prati nogomet, Serie A, odmalena je zaljubljena u najvažniju sporednu stvar na svijetu. Na Instagramu je prati devet milijuna ljudi, za njom luduje pola svijeta, a u Zadru će sudjelovati u panelu "Žene u sportu".

"Uvijek sam voljela nogomet, još kao djevojčica i nikad me nije prestajao iznenađivati, uvijek mi je uzbudljiv", kazala je RTL-ovoj novinarki Diletta Leotta. Popularna Talijanka se proslavila pored nogometnih terena gdje već nekoliko godina izvještava s utakmica Lige prvaka i Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportska novinarka od 2018. godine za DAZN komentira prijenose Serie A, a ranije je prezentirala utakmice Serie B na talijanskom Sky Sportu uz Gianlucu Di Marzia i Lucu Marchegianija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Veselim se boravku s vama u Hrvatskoj'

"Bok svima, vrlo sam uzbuđena što ću s vama podijeliti svoja znanja i iskustva. Veselim se boravku s vama u Hrvatskoj", poručila je popularna Diletta prije dolaska, a sad je Hrvati mogu vidjeti i uživo. Inače, osvanula je snimka njena dolaska u Zadar, u tamošnju zračnu luku, na kojoj se može vidjeti kako je prvo pristojno pozdravila i snimatelja videa gore (Pixsell), kao i okupljeno mnoštvo. Također, može se na snimci vidjeti kako je, osim pratnje, uz sebe imala i osiguranje, jednog člana u crnom odijelu. Muškarac je stalno pratio Dilettu i pazio na nju...

Inače, Dilleta bi u Hrvatskoj trebala ostati tri dana. Gost RTL Direkta sinoć je bio sportski producent poznatog CBS-a Pete Radovich. Radi se, kako ga je najavila naša Mojmira Pastorčić, o najpoznatijem Hrvatu u Americi, ikoni Super Bowla koja ima 41 Emmy. Za sve osvojene Emmyje Radovichu treba posebna soba. Radovich je doveo velike zvijezde u Zadar, a konferenciju u Zadru organizirao je upravo on…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dilleta nam je došla iz Italije, znam je otprije, preko Serie A koju prenosimo, nije mi trebalo puno za nagovoriti je, zna i ona sama kako je super ovdje. Došla je i jedva čekam vidjeti taj panel sutra", kazao je Mojmiri Pastorčić Pete Radovich.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo