Play ponuda

POTRESLO CIJELU OBITELJ / Predivna gesta: Ronaldova Georgina ima novu tetovažu, a njezin razlog sve je doveo do suza

Image

Tema svježe tetovaže ove predivne Argentinke je bila beba s Anđeoskim krilima, pretpostavlja se da je to zbog nemilog događaja koji je potresao ovu obitelj, u travnju ove godine su ostali bez djeteta pri porodu

27.8.2022.
8:29
Play ponuda

Partnerica Cristiana Ronalda, najpopularnijeg nogometaša svijeta, Georgina Rodriguez opet je zadivila svoje obožavatelje na Instagramu, pokazavši nevjerojatno tijelo u kombinaciji s novom tetovažom.

Tema svježe tetovaže ove predivne Argentinke je bila beba s Anđeoskim krilima, pretpostavlja se da je to zbog nemilog događaja koji je potresao ovu obitelj, u travnju ove godine su ostali bez djeteta pri porodu.

shimmer fallback
shimmer fallback

Očito je da je Georgina htjela trajno upisati na svoje tijelo taj događaj koji ju je sigurno sam po sebi obilježio zbog svoje težine. Unatoč situaciji, 28-godišnjakinja izgleda fantastično u kratkoj rozoj haljini.

Spremna za selidbu?

Haljinu je uparila sa sportskim Nike tenisicama i tako uzburkala sve svoje obožavatelje. Neki od komentara su bili: "Volim ovu curu" i "Ljubav mog života". Argentinka je majka dvoje od Ronaldovih petero djece.

Georgina i djeca će možda krenuti ovog ljeta s partnerom i ocem Ronaldom koji želi otići iz Man Uniteda. 37-godišnjak je izrazio želju da napusti Old Trafford nakon što se klub nije uspio kvalificirati u Ligu prvaka.

Brojni vrhunski europski klubovi povezuju se s legendarnim Ronaldom koji je postigao 815 golova u svojoj karijeri.

Play ponuda
Play ponuda