POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA LICE PRETUČENOG NAVIJAČA EVERTONA: / Fotografija je s razlogom zgrozila javnost

Image
Foto: Screenshot

Nevjerojatan sukob rezultirao je s nekoliko teško ozlijeđenih navijača

28.1.2019.
11:51
Screenshot
VOYO logo

Nogometna javnost ostala je zgrožena snimkama tučnjave navijača Evertona i Millwalla prije utakmice četvrtog kola FA Cupa. Prije početka utakmice došlo je do očigledno dogovorene tučnjave, a na kraju je bilo i nekoliko ozlijeđenih.

Sve je podsjetilo na osamdesete godine prošlog stoljeća. Tada su ovakve scene na ulicama pred utakmice bile svakodnevica, a huliganstvo je itekako skupo koštalo Engleze u dosta slučajeva pa se s njime obračunavala i politika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook
Image
Foto: Facebook

Pokazao ozljede

Navijači Millwalla su "od ranije poznati policiji" pa je bilo i za očekivati što će se dogoditi u jugoistočnom dijelu Londona. Jedan od navijača dobio je nožem po licu, a tu snimku objavio je The Sun i ona je zaista uznemirujuća.

Nakon svega oglasio se i navijač Evertona, Jay Burns, koji je nastradao u ovoj tučnjavi. On je objavio uznemirujuću fotografiju iz bolnice i pokazao kako njegovo lice sada izgleda. "Hvala vam svima na podršci koja mi sada puno znači. Što da kažem nakon svega? Ne mogu se čak ni pogledati u ogledalo", napisao je Burns.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo