PAMELA GA RASPAMETILA: / Francuz u ljubavnom trokutu s raskošnim modelom časopisa za odrasle

Image
Foto: Screenshot

Nogometaši Marseillea slavili su 2-0 pobjedu protiv momčadi Toulousea u nedjeljnom susretu 7. kola francuskog prvenstva koji je na tribine stadiona Velodrome okupio nešto manje od 40,000 ljudi.

26.9.2017.
12:16
Screenshot
VOYO logo

Anderson, popularni model časopisa za odrasle, ondje nije bila bez razloga već kako bi pružila podršku Marseilleovom stoperu Adilu Ramiju.

The Sun pritom navodi da je dvojac u vezi, Pamelu naziva Ramijevom djevojkom koja je djelovala nervozno gledajući utakmicu, ali i imala razloga za zadovoljstvo nakon što su Florian Thauvin i Lucas Ocampos osigurali tri boda Marseilleu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno su Anderson i Rami od lipnja u ljubavnoj vezi koja je već i bila na iskušenju nakon što je 31-godišnjak iza kojeg je više od 30 utakmica za francusku nogometnu reprezentaciju imao ispade ljubomore zbog Pameline veze s prvim čovjekom Wikileaksa Julianom Assangeom s kojim je, kako je to sama kazala 'u vrlo prijateljskom odnosu' i kojeg 'voli'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je i da odnos s njim ne bi nazvala romantičnim budući da 'već ima partnera za romansu' što bio vjerojatno trebao biti upravo Rami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo