NOGOMETAŠ ZVEZDE MRTAV PIJAN ZAVRŠIO U KREVETU S BAKOM SVOJE SUPRUGE: / 'Pio sam rakiju i vino osam sati...'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Igrač Crvene zvezde Vujadin Savić (27.) otkrio je kako je izgledalo njegovo najgore pijanstvo i što se tad točno dogodilo?

27.9.2017.
13:16
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Savić je gostovao u srpskoj TV emisiji AmigoShow i nasmijao javnost, voditelja i goste. Svi su umirali od smjeha nakon što su čuli Savićevu ispovijest. A ona glasi...

"Sjeli smo u pečenjaru i počeli piti rakiju. Nakon osam sati smo se ustali. Sad, možete zamisliti koliko se tu rakije i vina popilo. Miješali smo sve... Inače kad je sezona ne pijem, pa 'nisam u formi'. Otišli smo iz pečenjare u kafanu, pozvali muziku i negdje oko dvanaest su me odnijeli do Mirkine kuće. Nije priča da se ponosim njome. Sad se svi šalimo na taj račun, ali tada mi nije bilo ni do šale, kao ni Mirkinim ukućanima. Kod Mirke, naime, žive baka, dida, tetka, tetak, djeca... Baka i djed inače žive u Njemačkoj, ali u tom trenutku su nažalost bili u Srbiji. Unijeli su me u kuću, stavili su me na garnituru i naravno da sam se ispovraćao. Ušao sam u sobu, bilo mi je stvarno loše, nisam stigao otići do WC-a i ispovraćao sam se u sobi ispred kreveta", kazao je Savić i na pitanje voditelja tko je bio u krevetu, on je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NJEMAČKA STRAHUJE OD SRPSKIH HULIGANA I ‘IVANA GROZNOG’: Policija novinaru otkrila kako se u Kölnu sprema – kaos!

"Pa ušao sam da odmorim između Mirkinih bake i dide", briljirao je Savić i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno mi nije bilo dobro. A i bilo je hladno. Nisam znao kako sam legao između njih. Još sam ukrao poplun baki Živki koja je stvarno legenda i koju ovim putem pozdravljam. Otkrio sam je i onda sam ju nehotice šutnuo i ona je pala u sadržaj koji sam ispovraćao. Jadna ona mučenica pala je i uneredila se", istaknuo je Vujadin Savić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo