OVE NEVJEROJATNE SCENE UPRAVO OBILAZE SVIJET: / Tisuće navijača došlo dati podršku teško stradalom nogometašu

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Nevjerojatne scene viđene su u Amsterdamu.

17.7.2017.
13:43
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Naime, tisuće navijača nizozemskog velikana Ajaxa odlučile su dati podršku nesretnom mladom nogometašu Abdelhaku Nouriju (20), koji je nedavno kolabirao za vrijeme prijateljskog susreta u Njemačkoj protiv Werdera iz Bremena, javljaju nizozemski mediji.

ŠOK U SVIJETU NOGOMETA: Nogometaš Ajaxa pretrpio teško i trajno oštećenje mozga

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nouri je kolabrirao zbog srčane aritmije, a pregledima je utvrđeno da je pretrpio ozbiljnu i trajnu ozljedu mozga zbog koje više nikad neće moći igrati nogomet i normalno živjeti. Zbog nedostatka kisika, ključni organ mu je nepovratno ozlijeđen i, nažalost, nikad se neće oporaviti, a kamoli igrati vrhunski nogomet za koji je bio predodređen nakon što je prošle sezone debitirao za prvu momčad.

DOBRE VIJESTI NAKON SUBOTNJE STRAHOTE: Nogometaš Ajaxa je izvan životne opasnosti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitav slučaj, očekivano, odjeknuo je Nizozemskom. Navijači Ajaxa odmah su se stavili na raspolaganje obitelji Nouri i rekli da će skupljati pomoć za Apieja koliko je kod potrebno, a nakon toga odlučili su napraviti korak dalje.

Njegove tužne roditelje dodatno su iznenadili kada se veliki broj njih pojavilo ispred zgrade u amsterdamskoj četvrti Geuzenveld u kojoj Nourijevi žive i to upravo kada su se majka i otac vraćali iz bolnice. Zapalili su more baklji, zapjevali u njegovu čast. Ove scene upravo obilaze svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo