ZBOG OVAKVIH STVARI VOLIMO SPORT: / Pogledajte dirljivu minutu šutnje koju je nizozemski klub održao u čast stradaloj djeci

Image
Foto: Screenshot

Nizozemski drugoligaš prepoznao je koliko je događaj pogodio zajednicu i održao minutu šutnje

22.9.2018.
10:11
Screenshot
VOYO logo

Prije dva dana dogodila se nesreća na željeznici u nizozemskom gradu Ossu u provniciji Sjeverni Brabant u kojoj je poginulo četvero male djece, a peto je, zajedno s jednom odraslom osobom, zadobilo teške ozljede.

Nogometni klub TOP Oss jučer je igrao domaću utakmicu protiv Sparte iz Rotterdama, a prije početka te utakmice održali su kratku ceremoniju kako bi na veličanstven način odali počast poginulima u toj nesreći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi kao jedan

"Dragi ljudi, dobrodošli ovdje večeras. Prije svega, želio bih u ime našeg kluba izraziti sućut i iskazati da suosjećamo s poginulima, njihovim obiteljima, svjedocima i svima koji su pogođeni ovo strašnom tragedijom. Također želim zahvaliti svim ljudima koji su pomogli i koji pomažu žrtvama, hvala vam do neba.", rekao je predsjednik TOP Ossa pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gradonačelnik je jučer rekao jednu istinu: "Svaku obitelj pogađaju tragedije.". Dan kasnije možemo reći da svakog TOP Ossera i svakog Spartaana također pogađaju tragedije. Oss je utihnuo, ali Rotterdam s njim. Svi smo malo utihnuli. Idemo pokazati našu tugu i suosjećanje prikladnom minutom šutnje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo