Play ponuda

OPAKO ZGODNA I SEKSI DO BOLA: / Lijepa Nadia zarobila srce veznjaka, pogledajte zašto navijači Arsenala i Chelseaja luduju

Image
Foto: Instagram

Rakitićev suigrač uskoro bi mogao preseliti u London, a njim će doći i prelijepa Nadia.

21.12.2018.
18:28
Instagram
Play ponuda

Interes koji su Arsenal i Chelsea pokazali za Barceloninim veznjakom Denisom Suarezom bio je dovoljan razlog britanskom The Sunu kako bi napravio priču ne o njemu, nego o njegovoj zanosnoj djevojci. Nadia Aviles i nogometaš posjetili su London ovog listopada te su tako imali priliku bolje upoznati grad u kojem bi od siječnja mogli živjeti.

Veznjak je u potrazi za novim klubom nakon što je pao u drugi plan u Barceloni. Preseli li zaista u englesku prijestolnicu zasigurno će za njim krenuti zapanjujuće lijepa manekenka Nadia. Par je u vezi tek pola godine, no sudeći prema fotografijama na Instagramu djeluju zaljubljeno preko ušiju.

Drugi omiljeni grad

Ova 21-godišnjakinja rođena je i odrasla u Barceloni te je redovno na Camp Nou gdje promatra omiljenu momčad. Ali kako se čoni spremna je sa svojim dečkom preseliti u svoj drugi omiljeni grad, što bi publika na Stamforg Bridgeu ili Emiratesu sigurno pozdravila.

Play ponuda
Play ponuda