ONA TENZIJE NE PODIŽE SAMO SVOJIM SEKSI IZGLEDOM: / Evo što je uspjela isprovocirati supruga nekadašnjeg vratara Barcelone

Image
Foto: Instagram

Zbog nje je izbila ogromna tučnjava koja je mogla i loše završiti

29.1.2019.
22:04
Instagram
VOYO logo

Bivši vratar Barcelone i Malage kojoj je bio i sportski direktor, Francesc Arnau, s 43 godine se našao u središtu pozornosti svih španjolskih medija, no ovoga puta za to nije zaslužna neka dobra obrana ili njegov posao, već neviđeni skandal koji je izazvala njegova supruga Maria Jose Macacho.

Maria je igrala prvenstvo u padelu koje se održavalo u jednom hotelu u Marbelli i sve je bilo dobro dok se nije pojavila sudačka greška. Jedna dvojbena loptica bila je okidač za veliku tučnjavu koja je obilježila turnir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Letjeli reketi

Nakon spomenute greške nastala je svađa u kojoj su sudjelovali Maria i njen partner i protivnički par, a sve je brzo eskaliralo u fizički obračun. Arnauova supruga je nasrnula na protivničku igračicu reketom i nogama što je dovelo do toga da se u tučnjavu uključi i dečko napadnute djevojke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljepša strana njenog bavljenja sportom svakako je njen izgled koji ostavlja bez daha. Na Instagramu ju prati preko 26.000 ljudi, a ona ih često počasti svojim sportskim, ali i onim zavodljivim, fotografijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo