ODVRATNA BRAĆA: / Stariji Kyrgios još vulgarnije napao Donnu Vekić!

Image
Foto: AFP

Sramotni incident koji se dogodio u Montrealu u srijedu navečer, kada je Australac Nick Kyrgios prostački uvrijedio mladu hrvatsku tenisačicu Donnu Vekić, dobio je još ružniji nastavak.

14.8.2015.
11:47
AFP
VOYO logo

Podsjetimo, tijekom meča 2. kola ATP turnira u Montrealu, Kyrgios je švicarskom tenisaču Stanislasu Wawrinki dobacio: "Kokkinakis ti je 'prasnuo' curu". Mislio je pritom na svoga sunarodnjaka i kolegu iz reprezentacije Thanasija Kokkinakisa i 19-godišnju Donnu Vekić koja je navodno u vezi s Wawrinkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teniski je svijet osudio Kyrgiosov ispad, a ATP ga je kaznio s 10.000 dolara. Gledatelji u Montrealu su ga, pak, dočekali zvižducima u sljedećem meču protiv Johna Isnera. No, 20-godišnji Kyrgios je još i dobar u usporedbi sa svojim sedam godina starijim bratom koji je očito još veći primitivac.

Image
SHVATIO JE: /

Nakon što ih je uvrijedio, sad se ispričava Donni i Wawrinki

Image
SHVATIO JE: /

Nakon što ih je uvrijedio, sad se ispričava Donni i Wawrinki

Intervju naprasno prekinut

Gostujući u radijskoj emisiji The Grill Team, u kojoj je trebao objasniti bratov postupak, Christos Kyrgios je ispalio rečenicu "Donna voli Kokk", aludirajući ne samo na Kokkinakisa, nego i na vulgarni engleski izraz za penis. Intervju je istog trenutka prekinut, a voditelj je izjavio da su morali izbaciti Kyrgiosa iz etera jer je rekao "nešto prilično neugodno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Kyrgiosu očito nije bilo nimalo neugodno jer je na Facebooku obavijestio javnost o svemu što se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upravo sam dao intervju o Nicku. Rekao sam da Donna očito voli 'kokk' na što su prekinuli intervju i rekli mi da je to najgora stvar koju su ikad čuli u eteru. Živjeli", napisao je Christos kojem očito nimalo ne smeta javno sramoćenje djevojke koja je još uvijek tinejdžerica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo