OBJAVLJENI NOVI DETALJI SKANDALA KOJI TRESE DINAMO: / Osječanka u javnost pustila navodnu SMS prijetnju koju je dobila

Image
Foto: PIXSELL

Na optužbe se oglasio i prozvani nogometaš te sve je demantirao, ali u međuvremenu su se ipak pojavili novi detalji

9.3.2019.
7:59
PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je nigerijski nogometaš Dinama Iyayi Believe Atiemwen javnom porukom demantirao navode prema kojima je, kako je sama ustvrdila, fizički nasrnuo te joj ‘nanio ozljede glave i uz to sve i pokušaj gušenja’ javila se prozvana Iva Bošnjak s odgovorom na njegov demantij u obliku fotografija ozljeda. Nakon toga, objavila je i isječak iz njihovog razgovora.

Image
Foto: Screenshot

"Ako te vidim u svom stanu, kad se vratim kući, učinit ću ti nešto loše", stoji u poruci na engleskom jeziku koju je nogometaš navodno poslao Osječanki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasila se i policija

O slučaju se oglasila i zagrebačka policija, njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“U četvrtak, 7. ožujka 2019. godine u kasnim večernjim satima policija je zaprimila dojavu 20-godišnjakinje koja je u pozivu navela da se nalazi u Zagrebu na području Novog Zagreba, te da ju je fizički napao partner, 23-godišnji državljanin Nigerije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolaskom na mjesto događaja, policijski su službenici u razgovoru s njom i 23-godišnjakom prikupili saznanja o načinu počinjenja događaja, a koja su kontradiktorna. Naime, fizički sukob i prijetnje koje je navela 20-godišnjakinja on opovrgava da su se dogodile. Također, iako nije imala vidljive ozljede, 20-godišnjakinji je od strane policije, na mjestu događaja ponuđena liječnička pomoć, a što je ona odbila.

Također, 20-godišnjakinja je ujedno i upoznata s pravom da ukoliko smatra da su joj upućene ozbiljne prijetnje, to kazneno djelo treba prijaviti u bilo kojoj policijskoj postaji s obzirom da se progon za to kazneno djelo pokreće po prijedlogu oštećene osobe, a na što se 20-godišnjakinja nije izjasnila u smislu svojih daljnjih namjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da su izjave sudionika ovog događaja u suprotnosti, oboje su na samom mjestu intervencije upoznati s pravima iz članka 113 Prekršajnog zakona, odnosno s pravom da ukoliko smatraju da im je prekršajem povrijeđeno ili ugroženo imovinsko ili osobno pravo mogu kao ovlašteni tužitelji podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu”, priopćili su.

Iz GNK Dinamo kratko su poručili da osuđuju svaki oblik nasilja te da će pratiti situaciju i reagirati sukladno odlukama tijela nadležnih za utvrđivanje činjenica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo