PRONAŠLI BORCA NAKON 22 MJESECA / 'Slomljeni smo, ali i ponosni što nam je bio sin. Napravio bi velike stvari. Živio je život kao rock zvijezda'

Image
Foto: Facebook

Ostatke tijela je u šumi pronašao muškarac koji je tražio rogove jelena. Nakon toga, policija i mrtvozornik su pretražujući područje pronašli neke od njegovih osobnih stvari, a forenzički specijalist za zube je potvrdio da se radi o Davidu Koenigu, koji je imao 25 ​​godina kada je nestao

2.1.2022.
12:03
Facebook
VOYO logo

Policija u Bransonu, u saveznoj američkoj državi Missouri, objavila je da je identificirala posmrtne ostatke Davida Koeniga, amaterskog borca ​​mješovitih borilačkih vještina koji je nestao prije gotovo dvije godine, javlja poznati američki CNN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaci i forenzična ispitivanja otkrili o kome se radi

Kosturne ostatke prošlog je tjedna u šumi pronašao muškarac koji je tražio rogove jelena, objavila je u priopćenju Policijska uprava Branson. Nakon toga, policija i mrtvozornik su pretražujući područje pronašli neke od njegovih osobnih stvari, a forenzički specijalist za zube je potvrdio da se radi o Koenigu, koji je imao 25 ​​godina kada je nestao.

Image
PRERANO JE OTIŠAO /

Amerika zavijena u crno, bivši NFL igrač (33) pronađen mrtav u svojoj kući

Image
PRERANO JE OTIŠAO /

Amerika zavijena u crno, bivši NFL igrač (33) pronađen mrtav u svojoj kući

Koenig je posljednji put viđen 8. veljače 2020., a tog ožujka je prijavljen nestanak. Od tada pa do evo danas, o njemu se ništa nije znalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot: CNN

"Slomljeni smo", rekla je njegova majka Tracy Koenig u izjavi za CNN.

"I premda je Dave nestao prije 22 mjeseca, ne čini se lakšim sad kad smo ga našli. Ono što sada osjećamo je samo neopisiva bol."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekla je da se bojala da joj je sin ubijen, ali da je još uvijek bilo teško saznati da je umro sam. Forenzički patolog nije pronašao nikakve traume ili znakove nasilne smrti tijekom pregleda i utvrdio je da "čini se da smrt nije posljedica nečije sile i napada", navodi policija u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija vršila potragu i pretragu terena

"Nadam se da će to malo olakšati teret obitelji", izjavio je pomoćnik šefa policije Eric Schmitt za KYTV, podružnicu CNN-a u Springfieldu...

Mrtvozornik okruga Taney izjavio je za CNN da je Koenigov način smrti neutvrđen, a uzrok nepoznat. Nakon što je prijavljen nestanak Koeniga, policija Bransona surađivala je s nekoliko područja za provođenje zakona i provela višestruke pretrage nekretnina u okruzima Taney i Stone u Missouriju i preko državne granice u okrugu Boone, u saveznoj američkoj državi Arkansas, navodi policija u svom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije od ovih pretraga uključivale su iskapanja sumnjivih područja poremećene zemlje. Koenigova majka administratorica je Facebook grupe od 14.400 članova koja je organizirala potrage za njezinim sinom i podijelila informacije o slučaju.

Koeniga su njegovi bližnji, kao i prijatelji, opisali kao velikog čovjeka s još većim srcem. Jako je volio trenirati borilačke sportove...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenirati s njim uvijek je bio užitak. Bilo mu je stalo do grupe, do kluba i uvijek je bio tu da sasluša i podrži svoje suigrače. Zaista nježan div," rekao je JT Tilley, glavni trener Branson Fight Cluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tata ga trenirao

Koenigov otac Rick, inače, vodi borilačku dvoranu u Bransonu i otkrio je da je trenirao svog sina u borilačkom sportu cijeli život.

"Mislim, od malena je odrastao na strunjačama", izjavio je Rick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"David je radio na tome da postane profesionalni borac. Izgubio je prvu borbu nakon što je ozlijedio noge u kavezu, ali je potom dobio sljedećih pet borbi, rekao je njegov otac.

"Bio je na pravom putu da napravi velike stvari", dodao je Rick Koenig i dodao da je njegov sin "bio fenomenalan čovjek".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj ponosna na sve što je bio

Koenigova mama je ponosno kazala da je "živio svoj život kao rock zvijezda" i bio je svačiji prijatelj...

"Bio je onaj tip kojeg sretneš jednom i nikad, nikad zaboraviš", napisala je na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je nevjerojatna osoba s toliko toga za dati, a ja sam tako nevjerojatno ponosna što ga zovem svojim sinom."

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo