OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE OSTATAKA AVIONA U KOJEM NESTAO EMILIANO SALA: / Na prvi pogled ne izgleda dobro

Image
Foto: Facebook

Pojavili su se novi detalji oko nestanka Emiliana Sale

30.1.2019.
20:04
Facebook
VOYO logo

Kako javlja AFP, na francuskoj obali pojavili su se dijelovi aviona koji navodno pripaju onom avionu u kojem je nestao Cardiffov nogometaš Emiliano Sala. Navodno se radi o jastucima sa sjedala iz aviona, a vijest se pojavila na Twitteru.

Više od tjedan dana nije bilo ni traga zrakoplovu da bi u ponedjeljak na plaži kod gradića Surtainville 60 kilometara zapadno od Caena isplivali dijelovi sjedala. “Predmeti su nađeni u kratkom vremenskom razmaku i prvim pregledom utvrđeno je da vrlo vjerojatno pripadaju nestaloj letjelici”, objavila je danas britanska agencija za civilno zrakoplovstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografije možete pogledati OVDJE.

Pronađeni dijelovi

Brodovi koji prolaze tim kanalom upozoreni su da prijave bilo što sumnjivo, a privatna potraga Saline obitelji trebala je početi ovog vikenda. No prvi dijelovi zrakoplova isplivali su na plaži na sjeverozapadu Francuske 30-ak kilometara južno od mjesta na kojem je Piper nestao s radara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šetala sam uz more i vidjela nešto sivo kako pluta u moru. Odmah sam shvatila da je riječ o sjedalici i pretpostavila da bi mogla biti iz zrakoplova koji traže. Odmah sam nazvala policiju", rekla je Josette Bernard za list La Manche Libre.

Podsjetimo, avion koji je prevozio argentinskog napadača Emiliana Salu (28) iz Nantesa i Cardiff nestao je prije nešto više od tjedan dana, a taj događaj potresao je nogometni svijet. Sala je privatnim letom u ponedjeljak navečer krenuo prema Cardiffu, ali je avion nestao s radara i od tog trenutka se nogometašu i pilotu Daveu Ibbotsonu gubi svaki trag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo