OBITELJSKA TRAGEDIJA SLAVNOG NBA TRENERA U KLJUČNOM TRENUTKU SEZONE: / Greggu Popovichu preminula je supruga

Image
Foto: AFP

"To je tragedija. Volim Popa i moje želje i misli su uz njega i njegovu obitelj", rekao je James nakon utakmice njegovog Clevelanda

19.4.2018.
10:12
AFP
VOYO logo

Supruga trenera NBA momčadi San Antonio Spursa Grega Popovicha, Erin, preminula je sinoć u 67. godini. Točak uzrok smrti još se ne zna, ali ESPN je otkrio da se radilo o bolesti koja je bila prisutna duže vrijeme.

Gregg i Erin bili su u braku više od 40 godina te imaju dvoje djece i dvoje unučadi, a upoznali su se 70-ih godina prošlog stoljeća u Zračnoj Akademiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je snažna, prekrasna, mila i inteligentna žena koja je pružala ljubav, potporu i humor za sve nas", rekao je generalni direktor Spursa, RC Buford.

Jamesov razgovor s novinarkom

Odmah nakon utakmice u kojoj je Le Bron James predvodio Cleveland do pobjede nad Indianom 100-97, novinarka Allie LaForce upitala je Kralja kako se osjeća nakon smrti Popovicheve supruge:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je tragedija. Volim Popa i moje želje i misli su uz njega i njegovu obitelj. Svi smo u NBA-u velika obitelj i iako se natječemo svaku večer, kada se dogodi ovako nešto, to mijenja perspektivu", rekao je James, a fanovi su napali novinarku da ga je uhvatila nespremnog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No James je ispao gospodin i stao u obranu novinarke:

"Ekipa, ostavite Allie na miru. Pratila je protokol i upozorila me na to pitanje. Bila je vrlo profesionalna i sjajno radi svoj posao", rekao je James, a prenosi USA Today.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo i kako San Antonio Spursi gube 2-0 u seriji koja se igra na četiri pobjede od Golden State Warriorsa te je pred njima teško razdoblje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo