NOVI ZAPLET U ISTRAZI O NESTANKU EMILIANA SALE: / Objavljena prepiska koja je čini se bila kobna

Image
Foto: AFP

Sve je više nevjerojatnih detalja oko nestanka poznatog nogometaša

26.1.2019.
17:55
AFP
VOYO logo

Nestanak aviona kojim je putovao napadač Cardiffa Emiliano Sala glavna je priča u svim svjetskim medijima u ovoga tjedna. Avion s pilotom Daveom Ibbotsonom i Salom nestao je s radara u ponedjeljak navečer i od tada mu se gubi svaki trag.

Potraga koja je vođena tri dana nije donijela rezultate. Spasioci su je okončali u četvrtak i priopćili da nema šanse da je itko preživio. Privatni let za argentinskog nogometaša organizirao je agent Willie McKay. On je dogovorio let s Davidom Hendersonom, ali je jasno istaknuo kako nije imao ništa s izborom pilota i aviona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Kobna prepiska

Henderson je bio taj koji je prošao sve provjere u Nantesu, ali je još uvijek nepoznato kako se na kraju na mjestu pilota našao Ibbotson. Sa Salom se oko organizacije leta dogovarao mladi nogometaš Cardiffa Jack McKay. On je Argentincu poslao poruku da njegov otac može organizirati besplatan let, ako mu Sala pomogne pri postizanju golova.

"Moj tata kaže da ti može organizirati let direktno iz Nantesa", napisao je Jack, na što je Emiliano odgovorio: "Koliko će koštati?", a ovaj dodao: "Ništa, ako mi pomogneš u postizanju golova", dodao je Jack.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Willie McKay je jedan od najuspješnijih britanskih agenata. Završio je 485 transfera u karijeri, među kojima je i transfer Ronaldinha iz PSG-a u Barcelonu. Agent je poznatim igračima kao što su Joey Barton ili Charles N'Zgobia, a njegovi sinovi blizanci Jack i Paul su trenutno igrači Cardiffa, odakle su prošle godine došli iz Leedsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo