Play ponuda

FOX IN THE BOX / Nogometaš uhvaćen kako na Tinderu vreba opakog komada u ultrakratkoj haljinici: 'Uspjelo je'

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Jay Foulston postao viralni hit

7.2.2023.
9:28
Screenshot: Twitter
Play ponuda

Što su ti današnja čuda tehnologije, mogućnosti, a kako se lagano u čitavom tom kaosu od svega na internetu čovjek može zeznuti u danom trenutku, ali i postati viralni hit.

Naime, nogometaš Jay Foulston iz Taunton Towna je možda trebao imati druge stvari na umu dok je njegov klub u subotu odlazio u Eastbourne Borough, kako bi odigrao niželigašku utakmicu, ali sve se na kraju pretvorilo u vrhunsku zezanciju, a junak ove priče tvrdi - "Uspjelo je!" Čini se kako se Foulstonu posrećilo i na nogometnom i na privatnom planu ovih dana...

Taunton Town se diže

shimmer fallback
shimmer fallback

Njegov klub tražilo je uzastopnu pobjedu kako bi se odmaknula od zone ispadanja, a prije utakmice je na Twitteru objavljena snimka za podizanje morala iz momčadskog autobusa.

Navijači su vrlo brzo shvatili da jedan igrač koji je bio okrenut leđima kameri i s telefonom u ruci razmišlja o nečem drugom, a ne o nogometu.

Viralni hit

Foulston se mogao vidjeti kako lista Tinder, popularnu aplikaciju za upoznavanje, na timskoj slici. I vreba jednu plavušu u ultrakratkoj haljinici dok čuči. I naravno, fotografija je postala viralna, piše The Sun.

Navijači su se šalili na račun svog otkrića i slika je brzo postala viralna među nogometnim navijačima izvan nogometne lige.

Image
PAPRENA TALIJANKA /

Nekada je u krevetu 'uništavala' kontroverznog nogometaša, a sada se bacila na novu žrtvu

Taunton se i sam uključio u zabavu nakon početka utakmice, napisavši post:

"Nadam se da Jayev Tinder ima svoju magiju izvan terena kao i na njemu."

Foulston je kasnije odgovorio "uspjelo je" pored zelenog emotikona s kvačicama...

Pretvorio se to u sjajan dan na terenu, kao i izvan njega za 22-godišnjaka dok je Taunton slavio u gostima s 3-0.

Novopromovirani klub je napredovao do 16. mjesta na tablici, ali s obzirom na količinu utakmica koje imaju, momčad bi se još mogla popeti na ljestvici.

Foulston standardni prvotimac

Odgode zbog hladnog vremena prošlog mjeseca znače da je Taunton igrao samo 22 puta, dok je Oxford City u istoj diviziji odigrao 31 utakmicu.

Foulston je započeo sve utakmice lige Peacocksa ove sezone dok želi pomoći zadržati momčad u diviziji. Pridružio se klubu iz Newport Countyja 2020. godine i bivši je velški mladi reprezentativac.

Play ponuda
Play ponuda