NOGOMET VIŠE NEĆE BITI ISTI: / Nekad se skidala, a sad će suditi nogometne utakmice

Image
Foto: Instagram: Amy Christopers

Već smo pisali o engleskoj ljepotici Amy Christophers koja je završila tečaj za nogometne arbitre i očekuje se da u budućnosti počne suditi i u Premier ligi.

18.5.2016.
10:15
Instagram: Amy Christopers
VOYO logo

Sad zamislite sljedeću situaciju. Na teren Old Trafforda izlaze momčadi Manchester Uniteda i Liverpoola predvođeni sudačkom trojkom, a među njima je i poznata striptizeta od koje zastaje dah! Ovakva situacija od nedavno itekako je moguća. Jer, Amy je završila tečaj za suce i želi suditi u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nema dovoljno žena među sucima u svijetu'

"Oduvijek sam voljela nogomet i željela postati sudac. Sada sam blizu ostvarenja tog cilja. Nema dovoljno žena među sucima u svijetu, a uvjerena sam da možemo jednako dobro dijeliti pravdu kao i muškarci. Očekujem da iduće sezone sudim utakmice Championshipa, a kasnije i Premiershipa", kazala je Amy, koja je s karijerom striptizete završila 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone na nogometnim travnjacima u Premier ligi suci su napravili jako puno pogrešaka. Koliko je samo oštećen bio West Ham našeg Slavena Bilića, a gdje su tu još i ostali klubovi.

Baš nas zanima da li bi menadžeri i igrači lakše oprostili pogrešku Amy nego nekom muškom sucu primjerice Mikeu Deanu ili Steveu Bennettu. Kako bilo, Amy se čitav život skidala, a sad želi dijeliti pravdu na nogometnim terenima u Engleskoj. Zanimljiva priča, nema što!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo