NOĆNA AKCIJA BOYSA: / Na predizbornim plakatima, ali i diljem grada Zagreba osvanule poruke gradonačelničkim kandidatima

Image
Foto: Nacional

'Glas za vas je glas za Mamića'

12.5.2021.
8:03
Nacional
VOYO logo

Navijači Dinama su u noći s ponedjeljka na utorak na predizbornim plakatima diljem grada Zagreba uputili zagrebačkim gradonačelničkim kandidatima poruke. Pa tako na plakatu Jelene Pavičić Vukičević stoji:

"Glas za vas je glas za Mamića".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najlošije su u tim porukama, logično, prošli oni koji već godinama upravljaju Zagrebom i državom – kandidatkinja Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić365, spomenuta Jelena Pavičić Vukičević, te HDZ. Grafiti su neke od dužnosnika Bandićeve stranke optužili da "pljačkaju Dinamo", a HDZ-u su poručili već uobičajeni "slogan" – "HDZ, lopovi", javlja Nacional koji je dobio niz fotografija s grafitima što su osvanuli. Boysi su na ovaj način poručili što misle o kandidatima i što oni u biti žele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali su kandidati uglavnom dobili tek grafit "Statut 1986", poruku koja podsjeća na dugogodišnji zahtjev BBB-a za promjenom Dinamova statuta. Promjenu BBB-ovci već dugo traže zato da vodstvo kluba biraju svi članovi, a ne, kao što je sada, da se moć i upravljanje zadržavaju u upravljačkim tijelima, što onemogućuje utjecaj navijača na procese u klubu. Također, žele da odgovaraju oni koji su dopustili pljačku u Dinamu, znači skupštinari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo