NJENE PIRUETE TOLIKO SU VRUĆE DA TOPE KLIZALIŠTA: / Lana Petranović jedna je od najljepših hrvatskih sportašica

Image
Foto: Instagram

Hrvatski sportski par Lana Petranović i Antonio Souza-Kordeiru osvojili su u četvrtak osmo mjesto na Europskom prvenstvu u umjetničkom klizanju u Minsku

27.1.2019.
17:10
Instagram
VOYO logo

Lana Petranović i Antonio Souza-Cordeira u srijedu su bili 10. nakon kratkog programa, a u četvrtak su svojom izvedbom slobodnog programa popravili plasman i na kraju su završili na osmom mjestu.

Zlato je osvojio francuski par Vanessa James i Morgan Cipres, i to je prvo europsko zlato u sportskim parovima za Francusku nakon 1932. godine, kada su to ostvarili Andree i Pierre Brunet. Rusi Jevgenija Tarasova i Vladimir Morozov, koji su bili prvaci na prethodna dva EP-a, morali su se zadovoljiti srebrom, dok je bronca pripala njihovim sunarodnjacima Aleksandri Boikovoj i Dmitriju Kozlovskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prelijepa klizačica

Osim vještinama na ledu, mlada Lana fanove osvaja i svojim izgledom. Lana se klizanjem počela baviti zahvaljujući časnim sestrama, za domaće medije je otkrila da je znala doći na treninge i dva sata ranije. Redala je uspehe, a onda je stigla ponuda Antonija iz Rusije koji je želio surađivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam stigla tamo, dali su mi tri klizača da probam koji mi najviše odgovara. Antonio mi je odmah upao u oči. Brzo smo kliknuli na nekoliko treninga. Dobro sam izabrala. Ali i on je, ha, ha, ha", rekla je Lana u jednom intervjuu za Večernji list, o svom partneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo