NIKAKO DA JOJ KRENE: / Još jedan poraz za seksi Rondu

Image
Foto: AFP

Rondi Rousey nikako da krene. Zvijezda mješovitih borilačkih vještina posljednjih mjeseci doživljava udarac za udarcem, kako na na sportskom terenu, tako i izvan njega.

14.1.2016.
11:21
AFP
VOYO logo

Nakon što je u studenom senzacionalno izgubila od Holly Holm i ostala bez naslova UFC-ove prvakinje u bantam kategoriji, sada je počela gubiti i kao glumica. Prema pisanju američkih medija, Ronda je trebala imati glavnu ulogu u filmu Mile 22 redatelja Petera Berga, ali stvari su se promijenile.

Sredio je Wahlberg

U filmu je naknadno angažman dobio slavni Mark Wahlberg što je dovelo i do promjene scenarija. Priča će se sada vrtjeti upravo oko lika koji će igrati Wahlberg, a ne više oko Ronde čija je uloga značajno smanjena. Nagađa se da je jedan od razloga takvoj odluci upravo njezin poraz od Holm koji joj je smanjio popularnost, pa su se producenti uplašili da će film doživjeti neuspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronda se, inače, ranije okušala kao glumica u trećem dijelu Plaćenika i sedmom Brzih i žestokih, a ovo joj je trebala biti prva veća uloga. No, čini se da će morati pričekati još neko vrijeme...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo