NIJEMCI SU LAGALI DA JE KLASNIĆ DOBIO ČETIRI MILIJUNA EURA OD BIVŠEG KLUBA: / 'Još nije gotovo, ali znam da će sve doći na svoje'

Image
Foto: Profimedia

Nekadašnji napadač hrvatske reprezentacije dao je i intervju za Jutarnji list koji je izašao ovog vikenda, a u kojem je također progovorio o pravnoj trakavici koja traje već dugi niz godina

16.11.2020.
9:54
Profimedia
VOYO logo

Pravna bitka Ivana Klasnića još uvijek nije gotova. Iako je njemački Bild objavio da će mu njegov bivši klub Werder zbog narušavanja zdravlja do kraja mjeseca morati isplatiti četiri milijuna eura, Klasnić je za 24sata rekao da "Bild svašta piše" te da ne zna odakle im ta informacija.

Klasnić se godinama pravno bori s liječnicima Werdera, Götzom Dimanskijem i Manjom Guhom, koje je tužio da nisu na vrijeme prepoznali njegove probleme s bubrezima, zbog kojih je morao prekinuti karijeru i ima ozbiljne zdravstvene probleme. Podsjetimo, zbog ozbiljnih problema Klasnić je čak tri puta morao ići na transplantaciju bubrega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije gotovo'

Nekadašnji napadač hrvatske reprezentacije dao je i intervju za Jutarnji list koji je izašao ovog vikenda, a u kojem je također progovorio o pravnoj trakavici koja traje već dugi niz godina.

"Bio sam sasvim zdrav, sportaš, imao redovite liječničke preglede. Zna se da su sportaši pod stalnom liječničkom paskom. I opet, nije to bilo dovoljno", ispričao je Klasnić za Jutarnji pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam se živcirao i ne živciram se ni danas. Znao sam da ću doći na svoje, jer ne može biti drugačije. Iako još, ponavljam, nije gotovo", rekao je Klasnić.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

16.06.2008, Stadion Worthersee, Klagenfurt, Austria - Treca utakmica Hrvatske reprezentacije na EURO 2008. protiv reprezentacije Poljske. Hrvatska je u skupini B sa reprezentacijama Austrijom, Njemackom i Poljskom. Ivan Klasnic. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Miljenik navijača

Prvi bubreg koji je Klasnić dobio bio je majčin, ali tijelo ga je odbacilo nakon nekoliko dana. Očev bubreg trajao je deset godina, do 2017., kada je primio bubreg od donora koji mu nije u krvnom srodstvu. Nakon toga je Ivan išao i na treću operaciju koja je, srećom, prošla uspješno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klasnić je za Hrvatsku odigrao 41 utakmicu i upisao 12 golova, bio je na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Euru u Austriji i ostao veliki miljenik navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo