NEVJEROJATNO: / Upoznajte 'Zvijer' koja u sebe dnevno unese 10 000 kalorija

Image
Foto: Eddie Hall: Instagram

Eddie Hall (27) poznat pod nadimkom 'Zvijer' snagator je koji se natječe u World's Strongest Man natjecanju.

7.1.2016.
19:39
Eddie Hall: Instagram
VOYO logo

Hall impresionira svojom snagom. Pa tako u benču diže 300 kilograma, a na spravi za potisak za noge napravi deset ponavljanja s 1000 kilograma! No, njegovoj snazi prethodi nevjerojatna količina kalorija koju unosi u sebe. Naime, Hall dnevno u tijelo unese 10 000 kalorija. Prosječan čovjek dnevno pojede 2200 kalorija. Dakle, sve vam je jasno koliko čovjek jede. Za četvero, i više. No, njemu ništa nije teško. Niti treninzi, niti obilan meni i pridržavanje prehrane koja je u sportu bitna. Pogotovo u ovom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki dan se budim oko sedam ujutro i odmah popijem proteinski napitak. Nakon toga idem plivati sat vremena jer je to dobro za kondiciju i pokretljivost", objašnjava Eddie koji već prije oručka u organizam unese 1000 kalorija nakon što u kombinaciji s punomasnim mlijekom popije suplemente za postizanje mase i jačanja mišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za rubriku vjerovali ili ne

A njegov meni je zaista za rubriku vjerovali ili ne. Sad pazite što majstor pojede ujutro. Znači, za doručak pojede 100 grama suhe zobi s mlijekom i marmeladom, 250 mililitara grčkog jogurta, bananu i 700 mililitara proteinskog napitka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne, to nije sve. Na sve to pojede još dvije kobasice, krvavicu, dva komada slanine i breskvu. Netko to pojede u cijelom danu, netko ćak i u dan i pol, ali ne on. Njemu je to samo za zagrijavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između doručka i ručka Hall se počasti sa prepečencem s maslacem od kikirikija, a uz to popije razne pripravke i napitke za izdržljivost, povećanje mase, snagu i energiju. Sve što je potrebno da bi mu mišići bili veći i da on bolje trenira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ručak i večera za nekoliko ljudi

Na ručku isred njega na stolu je 400 grama piletine ili nekog odreska sa prilogom od 500 grama riže ili tjestenine, 200 grama povrća i nakon svega toga pojede još puding.

"Ručak mi se sastoji od piletine, odrzaka, riže i tjestenine. I svega obilno. Koliko obilno? Pola kilograma riže s 400 grama piletine ili odreska i to uvijek s povrćem. Također, uvijek jedem puding" jasan je Eddie Hall.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ručka, slijedi večera. I to ni više, ni manje nego špagete bolognese s 200 grama povrća i litru proteinskog mousse deserta. I tako svaki dan iznova. Nevjerojatno....

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo