SKANDAL TRESE NOGOMETNI SVIJET: / Reprezentativac maltretirao poznatu manekenku; procurile kompromitirajuće poruke

Image
Foto: PROFIMEDIA/Screenshot

Skandal na Afričkom kupu nacija, Warda izbačen iz reprezentacije

26.6.2019.
16:23
PROFIMEDIA/Screenshot
VOYO logo

Skandal na Afričkom kupu nacija. Egipatski reprezentativac i nogometaš grčkog PAOK-a Amr Warda (25) izbačen je u srijedu iz kampa egipatske reprezentacije na Afričkom kupu nacija nakon što su dvije djevojke na društvenim mrežama objavile kompromitirajuće fotografije, videe i prijeteće poruke koje im je slao putem WhatsAppa, prenosi portal Egyptianstreets.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozbiljni problemi

Objava je uslijedila nekoliko dana nakon što se Warda našao u ozbiljnim problemima, optužen za cyber seksualno uznemiravanje od strane više žena. Tvrdnje o seksualnom uznemiravanju najprije je potaknula egipatsko-britanska manekenka Merhan Keller, koja tvrdi da joj je Warda poslao neprikladne i agresivne poruke koje joj se niti malo nisu svidjele, javlja britanski BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema tvrdnjama jedne od djevojaka koje su izašle u javnost sa cijelim slučajem, Warda ju je, s još dvojicom neimenovanih suigrača iz reprezentacije, zvao u hotelsku sobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javna sramota

"Kad sam to odbila, postao je agresivan, kao i ostala dvojica. Odvratno su se ponašali prema meni", napisala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Wardino nedolično ponašanje i skandal koji je oko toga nastao postale su najpopularnija tema na društvenim mrežama u Egiptu, pri čemu su brojne žene spontano počele privatno objavljivati svoje poruke i opisivati susrete s nogometašem koji igra za grčki klub PAOK", stoji u pisanju spomenutog portala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Prljav veš'

Na Twitteru su se snimke zaslona poruka i videozapisa koje je Warda navodno poslala ženama na Instagramu, raširile prema brojnim korisnicima društvenih medija pozivajući Egipatski nogometni savez (EFA) da poduzme adekvatne mjere mjere. Deseci žena tvrde su da su bile žrtve Wardinog cyber seksualnog uznemiravanja, a neke poruke navodno pokazuju da Warda postaje agresivan kad ga žena odbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

EFA je poručila da otpuštanje Warde iz reprezentacije znači da će Egipat nastaviti natjecanje na Afričkom kupu nacija s 22 igrača. Warda je igrao u prvoj utakmici Afričkog kupa nacija, gdje je Egipat porazio Zimbabve 1-0 na prepunom stadionu u Kairu.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo