NETKO IZ BRONČANE VATRENE EKSPEDICIJE PRODAJE MEDALJU IZ 98.: / Procijenjena je na 7500 eura

Image
Foto: AFP

Na web siteu "The Saleroom" u ponudi se pojavila brončana medalja sa SP-a u nogometu 1998. godine

19.11.2018.
13:11
AFP
VOYO logo

Na web siteu za prodaju "The Saleroom" u ponudi se pojavila brončana medalja sa Svjetskog prvenstva u nogometu 1998. godine koju je dobio svaki od 30 članova te slavne reprezentacije Vatrenih, koja je započela veliku reprezentativnu priču hrvatskog nogometa.

OVO JE DOKAZ, NIŠTA NIJE PREPUŠTENO SLUČAJU! Jeste li primijetili trik kojim se Pickford poslužio za utakmicu protiv Vatrenih?

Jamči autentičnost medalje i skriveni identitet

Aukcijska kuća jamči autentičnost medalje, kao i što jamči skrivanje identiteta osobe koja prodaje medalju, pa stoga nije poznato kome od trideset članova naše francuske ekspedicije iz 98. medalja i pripada. Na aukciji je procjenjuju na 7500 eura, a zainteresirani će moći dati svoje ponude od 7. do 8. prosinca...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Apsolutno rijetki primjerak'

"Svjetsko prvenstvo 1998 Francuska. Medalja za pobjedu Hrvatske u utakmici za treće mjesto. Službena medalja hrvatskog tima za treće mjesto na Svjetskom kupu u Francuskoj 1998. "Coupe du monde de la FIFA Francuska 1998". Bronca na izvornoj trobojnoj svilenoj vrpci. Proizvođač Bertoni, 5 cm. Bilo je samo 30 primjeraka ove medalje. Apsolutno rijetki primjerak, izvanredan", stoji u ipisu oglasa.

Za spomenuti je i da su članovi tabora Vatrenih na SP-u 1998. bili:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dražen Ladić, Petar Krpan, Anthony Šerić, Igor Štimac, Goran Jurić, Slaven Bilić, Aljoša Asanović, Robert Prosinečki, Davor Šuler, Zvonimir Boban, Silvio Marić, Marjan Mrmić, Mario Stanić, Igor Tudor, Ardian Kozniku, Robert Jarni, Zoran Mamić, Goran Vlaović, Dario Šimić, Krunoslav Jurčić i Vladimir Vasilj od igrača. Predvodio ih je izbornik Miroslav Ćiro Blažević s još šest članova stručnog stožera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo