A NEKAD JE RADIO U PIZZERIJI...: / Pohlepni debeljuco kupio luksuznu vilu Ala Caponea

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Poznati nogometni agent Mino Raiola kupio je luksuznu vilu slavnog mafijaša Ala Caponea na Floridi, a za nju je potrošio sedam milijuna funti.

17.8.2016.
15:32
AFP, JOSEP LAGO
VOYO logo

Velebna vila sad se zove "93 palme", ima osam spavaćih soba, most od crvenih koralja, vlastito jezerce i privatno pristanište za jahte. Veliki privatni posjed na kojem se nalazi kuća ima i parkiralište za skupocjene brodove, posjeduje privatnu plažu, a oko posjeda je dva metra visoki zid koji okružuje cijelo imanje, piše talijanska Panorama.it.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U duhu 1929. godine

Dio osvjetljenja u kući još je iz doba Ala Caponea, a kupaonicu krasi mozaik od poda do plafona. Raioli, talijanskom debeljuci koji više od svega voli novac i koji je u menadžerske vode zaplovio iz pizzerije u kojoj je radio kao pizza majstor, nije bilo teško niti mrsko platiti luksuznu kuću iz 1929. godine jer mu je ovo ljeto itekako bilo financijski unosno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je ljeto dobro zaradio

Naime, samo od povijesnog transfera Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United zaradio je 25 milijuna funti što je apsolutni rekord kad su provizije agenata u pitanju (s Pogbom ima dogovor za uzimanje 30 % od svakog njegovog transfera), a dio financijskog kolača dobio je i od transfera Henrikha Henrikha Mkhitaryana, te Zlatana Ibrahimovića koji je iz PSG-a prešao u Manchester United. Samo od provizije na te poslove Raiola je okrenuo gotovo 50 milijuna eura ovo ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo