NAPETA SVAĐA NAJFATALNIJE ŽENE SVJETSKOG NOGOMETA I BIVŠEG SUPRUGA: / 'Ti, umjesto da budeš sretan...'

Image
Foto: Instagram, Wanda Icardi

Bivši suprug je napao Wandu jer je u vrijeme zdrastvene krize s djecom otišla u Italiju

8.4.2020.
14:14
Instagram, Wanda Icardi
VOYO logo

Jedna od najzgodnijih žena svjetskog nogometa, Wanda Icardi, supruga je i agentica argentinskog napadača Maura Icardija koji igra za francuski PSG. Prošlog tjedna Wanda je dospjela u medije nakon što ju je napao bivši suprug, također nogometaš Maxi López, koji je svojedobno s Icardijem dijelio svlačionicu. Maxi i Icardi bili su veliki prijatelji za vrijeme igračkih dana u Sampdoriji, sve do trenutka kad su Icardi i Wanda Nara završili zajedno. Od tada pa do danas, napeta situacija između spomenute dvojice nogometaša nije se stišala.

Image
ZGODNA AGENTINCA LUDUJE NA INSTAGRAMU: /

Fanove oduševila fotografijom koja previše otkriva

Image
ZGODNA AGENTINCA LUDUJE NA INSTAGRAMU: /

Fanove oduševila fotografijom koja previše otkriva

Nakon što je proteo Wandu, Icardija su žestoko kritizirali, no ona je sada njegova žena, a s njima je i troje djece koje Wanda ima iz braka s Lopezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je zbog djece Maxi napao Wandu. Dok je cijeli svijet u velikoj zdravstvenoj krizi zbog pandemije koronavirusa, ona je djecu odvela iz Francuske, gdje igra Icardi, u talijanski Milano, koji se nalazi u Lombardiji, regiji koja je žarište zdravstvene krize u toj zemlji.

'Ne razmišljaš li o posljedicama?'

Maxi je taj potez svoje bivše supruge žestokim riječima prokomentirao na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htio bih znati kakva si ti to majka? U vrijeme krize odvela si našu djecu iz Pariza u Lombardiju (epicentar zaraze), ne razmišljaš li o posljedicama? Zašto si prekršila karantenu? Vlada pandemija i svima je rečeno da se ne izlazi van, ali ti si otputovala s našom djecom. Kakva si ti to majka?", napisao je Lopez.

Neutemeljene kritike

Sada mu je Wanda u itervjuu za Chi odgovorila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz Pariza su svi igrači otišli i vratili Se svojim domovima. Mi smo sada Talijani i mi smo otišli doma. Ako mi se nešto dogodi, više bih voljela da mi se dogodi u Italiji nego u inozemstvu. Maxi, umjesto da budeš sretan zbog moje brige za djecu, ti kritiziraš bez osnova za to", poručila je Wanda bivšem suprugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo