TEŠKO KAŽNJENI / Napali suce i provalili im u svlačionicu: Napravili su nezapamćeni kaos

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Epilog kaosa

9.10.2021.
19:21
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Južnoamerička nogometna konfederacija (CONMEBOL) kaznila je šestoricu igrača argentinskog velikana Boce Juniorsa te dvojicu direktora kluba zbog izgreda u koji su bili upleteni nakon ispadanja u osmini finala ovogodišnje Cope Libertadores od brazilskog Atletica Mineira u lipnju, prenosi britanski tabloid Mirror Football.

Pavon i Villa dobili najgore kazne

Image
NIJE NORMALAN /

Suparnika pokosio nogom u glavu: Zaradio direktan crveni karton; Gledamo i ne vjerujemo

Image
NIJE NORMALAN /

Suparnika pokosio nogom u glavu: Zaradio direktan crveni karton; Gledamo i ne vjerujemo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cristian Pavon i Sebastian Villa kažnjeni su sa po šest utakmica zabrane nastupa te sa po 30,000 dolara, Marcos Rojo s pet utakmica i 25,000 dolara, Carlos Izquierdoz s četiri utakmice i 20,000 dolara, Diego Gonzalez s tri utakmice i 15,000 dolara, a Javier Garcia s dvije utakmice i 10,000 dolara jer su nahrupili prema domaćoj svlačionici u pokušaju obračuna s domaćima.

Kažnjeni i direktori

Usto su kažnjeni i direktori kluba Raul Cascini i Marcelo Delgado sa po dvije godine zabrane posjeta utakmicama pod ingerencijom CONMEBOL-a te sa po 30,000 dolara zbog svoje uloge u izgredima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, incident se dogodio nakon utakmice četvrtfinala Cope Libertadores. Globoesporte navodi da su Bocini igrači željeli ući u svlačionicu u kojoj su već bili suci utakmice na koje su imali zamjerku zbog dva poništena gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rojo zgrabio aparat za gašenje požara

U kaosu koji je nastao došlo je do tučnjave igrača, korištenja aparata za gašenje požara i bacanja željeznih zaštitnih ograda, a potom i suzavca. Rojo se mogao vidjeti kako grabi aparat za gašenje požara sa zida dok su igrači Boce pokušavali provaliti u svlačionicu Atletico Mineiro nakon utakmice u srpnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja utakmica šesnaestine finala na stadionu Mineirao završila je bez golova prije nego što je Atletico prošao 3-1 na penale.

Boca vjerovala

Međutim, Boca je vjerovala da je drugi put isključen legitiman pogodak isključen, nakon što je također poništen pogodak za ofsajd nakon duge provjere VAR-a u prvoj utakmici bez golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činilo se da je policija nakon utakmice poprskala bijesne igrače Boce na vrata njihove svlačionice. Vjeruje se da su se dužnosnici utakmice sklonili u kućnu svlačionicu nakon što su se napetosti pojavile u Estadio Mineirau.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo