NAPADAČA GORICE STE SIGURNO VEĆ UPOZNALI, A OVO JE NJEGOVA ZARUČNICA: / Lijepa Inez ne srami se pokazati svoje adute

Image
Foto: Instagram

Uživaju na najljepšim mjestima na svijetu i objavljuju slike koje fanove tjeraju na ljubomoru

12.1.2019.
9:41
Instagram
VOYO logo

Gorica je ove sezone postala jedan od klubova s najviše stranih igrača u HNL-u, a jedan tih stranaca je i sjajni napadač Lukasz Zwolinski. Poljak se sjajno snašao po dolasku u Hrvatsku i postao jedan od najboljih napadača lige.

Ovaj 24-godišnjak je zabio osam golova u prvenstvu i izgleda kao da maksimalno uživa u novom ambijentu. S njim je naravno doputovala i njegova atraktivna zaručnica Inez, koja polako osvaja fanove preko Instagrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvaja Instagram

Obožava egzotične zemlje, ove zime bili su tako na Mauricijusu, gdje su hranili kornjače i obilazili prirodne ljepote. Uskoro će i vjenčanje, trebalo bi se dogoditi u svibnju, nema sumnje da će i ta lokacija biti egzotična i posebna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon 24 godine odsustva iz nacionalnog nogometnog prvenstva HNK Gorica vratila se 2018. među domaću elitu i napravila to u velikom stilu. U borbi za naslov najbolje hrvatske momčadi turopoljski klub trenutačno drži petu poziciju ljestvice, četiri boda udaljen od četvrtoplasirane Lokomotive i četiri od Hajduka koji je na šestom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo