DOMINACIJA NA TWITTERU / Najuspješniji ruski klub se zabavlja na Ronaldov račun: Udarili su tamo gdje najviše boli

Image
Foto: profimedia.hr

"Još jedan bolan razgovor. Ovog puta ne za nas", napisali su iznad fotografija

17.7.2022.
19:00
profimedia.hr
VOYO logo

Ruski velikan Spartak iz Moskve ima Twitter profil na kojem se vrlo vješto šali na svoj, ali i na račun drugih klubova i nogometaša iz cijelog svijeta.

Kako se pročulo da Cristiano Ronaldo traži način da napusti Manchester United nije dugo trebalo da veliki Portugalac postane meta šaljivih Moskovljana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvenim mrežama su montirali izmišljeni razgovor između njih i Ronalda. Na jednoj fotografiji se Spartak javlja Messiju, a on im odgovara 'ne'. Na drugoj se Ronaldo javlja Spartaku, a oni odgovaraju – ne!

"Još jedan bolan razgovor. Ovog puta ne za nas", napisali su iznad fotografija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje je kako bi ova šala legla Cristianu da je kojim slučajem naletio na nju, jer nije tajna da je Ronaldo prilično nervozan u Unitedu. Nije zadovoljan, a sam tvrdi da ima obiteljske probleme zbog kojih ne sudjeluje na pripremama. Za to vrijeme ga menadžer nudi velikanima, a oni ga mahom odbijaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na meti šaljivih Spartakovih strelica se nije našao samo Ronaldo. Narugali su se i neozbiljnoj Barceloninoj ponudi za njihovog napadača Mosesa.

"Mi kad Barcelona želi kupiti Mosesa imaginarnim novcem uz otplatu do 2438. godine", napisali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličnu su foru prodali i Bayernu kada je ponudio po njihovom mišljenju premali iznos za njihovog Alexandra Soboleva. Kako su trolali bavarskog velikana pogledajte ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo