NACIJA JE U ŠOKU: / Velika sportska zvijezda poginula u stravičnoj nesreći

Image
Foto: Screenshot: You Tube
26.9.2016.
7:25
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Tijelo Fernandeza i još dvojice muškaraca kojima mediji nisu još obznanili imena, ali za koje se zna da su bili sportaševi prijatelji, pronađeni su u brodu, odnosno, na stijenama u samoj luci, Ronioci Obalne straže dva su tijela u dvadesetim godinama pronašli u samoj luksuznoj jahti, dok je jedno tijelo pronađeno na stijenama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema dosadašnjem tijeku istrage, luksuzna jahta dužine devet metara i 70 centimetara punom se brzinom zabila u stijene u luci u Miamiju i od siline udarca se okrenula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prema onom što sad možemo vidjeti, jahta je potpuno uništena. Loše, loše, jako loše. Ne postoje druge riječi za to. To je zastrašujuće, loše, jako loše", kazao je na konferenciji za medije glasnogovornik službe za pomorstvo Lorenzo Veloz.

Bacač Marlinsa prebjegao je 2007. godine s Kube u SAD spasivši pri bijegu majku od utapanja. Heroju se nakon tog događaja posložilo sve u životu, ostvario je san zaigravši profesionalno bejzbol, postao velika zvijezda i idol mladih, a prije samo tjedan dana objavio je kako njegova djevojka čeka dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No jutros je vijest o njegovoj smrti šokirala Sjedinjene Američke Države. Istražitelji nisu pronašli nikakvu drogu i alkohol koji bi mogli kumovati ovoj nesreći, te se čini kako je riječ o nesretnom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brod je ostao nasukan na stijeni, a pomorci koji su plovili kraj njega nisu se mogli načuditi sceni. Sve je izgledalo prilično zastrašujuće. Sportski svijet u Americi je u šoku. Nitko ne može vjerovati da se to dogodilo, da Fernandeza više nema među njima. Klub je otkazao i ligašku utakmicu protiv Bravesa, svi u Miami Marlinsima su utučeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo