Bivša državna prvakinja u biciklizmu Lucia Javorčekova (30) jedna je od najljepših žena svijeta. Trenutno se nalazi na odmoru ali onom radnom.

Tulum jungle gym njezino je utočište. Javorčekova nerijetko na društvenim mrežama objavljuje fotografije kojima obožavatelje ostavlja bez daha, a kako bi održala svoju savršenu liniju odradila je seriju napornih vježbi za stražnjicu pod opterećenjem u improviziranoj teretani koja se nalazi na jednoj od najljepših plaža u Meksiku.

Voli se skidati

Lucija je svojim rastućim popisima vještina dodala rad na sebi na plaži. Popis koji uključuje i skidanje odjeće i na Instagramu i na OnlyFansu, a ona to jako voli raditi.

"Ovo je najbolji video za vježbanje koji smo vidjeli dugo vremena. Lucia ima vrlo poseban talent i ovaj video to u potpunosti prikazuje. Ne dopušta da joj prođe bilo kakva prilika za stvaranje sadržaja. Drugim riječima, Lucija je definicija koju morate slijediti, ona je definicija savršenstva!", stoji u tekstu američkog Egotastica.

Promjena u karijeri za nju ispala uspješnom

Promjena u karijeri na kraju je za nju ispala uspješnom. Lucia Javorčekova Slovakinja je koja se do prije dvije i pol godine godine aktivno bavila biciklizmom. Ali odlučila je napustiti sport te se posvetiti životu modela, a u tome je i više nego uspješna.

“Živjeti dobar život najbolja je osveta. Jednom kad se uvjere, spoznaju da ne mogu uništiti tvoju sreću, oni gube moć”, napisala je Lucia Javorčekova u opisu ispod gornje fotografije.

Svako malo Lucia Javorčekova objavi neku provokativnu fotku koja više otkriva nego sakriva, koja ne daje puno mašti.