MLADI IRSKI NOGOMETAŠ OSVOJIO MILIJUNSKI IZNOS NA LUTRIJI: / 'Nisam mogao vjerovati da sam stvarno ja dobitnik'

Image
Foto: Screenshot

"Još uvijek nisam svjesan ovog dobitka, uzet ću nekoliko dana i razmisliti prije nego donesem bilo kakvu odluku", rekao je sretnik.

3.1.2018.
9:55
Screenshot
VOYO logo

Igrač Preston North Enda, Kevin O'Connor, bio je u posjeti obitelji u Irskoj kada je saznao da je osvojio milijunski iznos na lutriji.

Njegov ujak Peader Murphy kupio mu je dobitni listić i poklonio mu ga. Majka Breda rekla mu je da provjeri dobitne brojeve i svoj listić nakon što je čula da je dobitni listić kupljen negdje u blizini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon kratkog traženja pronašao sam listić i poslao sliku lutriji, ali nisam vjerovao da sam ja stvarno dobitnik nagrade od milijun eura", rekao je 22-godišnji O'Connor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobitak je stigao dva dana nakon što je prosjedio cijelu utakmicu na klupi za pričuve u porazu njegove momčadi od Middlesbrougha 3-2. On je ugovor s Preston North Endom potpisao u srpnju prošle godine nakon što je Cork Cityjem osvojio prvenstvo Irske i Kup.

"Još uvijek nisam svjestan ovog dobitka. Nemam nekih trenutnih planova, uzet ću nekoliko dana i razmisliti prije nego donesem bilo kakvu odluku. Najvažnije mi je da je obitelj bila uz mene i oni će biti uključeni u sve planove", rekao je sretni nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo