MIHAJLOVIĆ GOVORIO O TEŠKOM ŽIVOTU U HRVATSKOJ: / 'Kila banana koštala je kao mjesečna plaća moje majke'

U intervjuu je također govorio i o svom mandatu na klupi Srbije te da ga više cijene sad kad je u Italiji nego dok je bio izbornik

20.5.2020.
17:31
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Trener talijanskog prvoligaša Bologne Siniša Mihajlović gostovao je nedavno u emisiji “Veče s Ivanom Ivanovićem” te je progovorio o raznim temama, a jedna od njih bila je i njegovo djetinjstvo u Slavoniji, gdje nije odrastao u baš najboljim uvjetima.

Voditelj je Mihajlovića pitao o njegovom poznatom obećanju majci da će joj kupiti kamion banana kad se obogati.

"Ja i sad volim banane. To je priča otprije 45 godina. U Hrvatskoj, u Borovu, tamo gdje sam ja rođen, Da kupiš kilu banana, to je trebala mjesečna plaća moje majke koja je radila u 'gumari'. Znala bi nam kupiti jednu bananu pa bismo onda podijelili ja i on, kako koji put, nekad bih mu ja i oteo. Rekao sam joj da ću, kad se obogatim, kupiti kamion banana i sve ih sam pojesti. Ali na kraju nisam", priznao je Mihajlović.

O Srbima i Zlatanu

U intervjuu je također govorio i o svom mandatu na klupi Srbije te da ga više cijene sad kad je u Italiji nego dok je bio izbornik.

“Jedini sam imao hrabrosti nešto promijeniti i vidjelo se po kvalifikacijama da napredujemo. Mogao sam ostati, imao sam ugovor još dvije godine, ali sam otišao jer atmosfera nije bila dobra. Posljednju utakmicu smo pobijedili Makedoniju 5:1 i svi skupa plakali u svlačionici. Nisam mogao ostati jer sam gubio puno energije na gluposti koje nemaju veze s nogometom", rekao je MIhajlović.

Otkrio je i neke vrlo zanimljive detalje svog odnosa s jednim od najboljih napadača 21. stoljeća Zlatanom Ibrahimovićem. Mihajlović je također otkrio i kakvi su Zlatanovi planovi za budućnost.

“Zvao me prije nekoliko dana. Vidjet ćemo što će odlučiti na ljeto. Sigurno neće ostati u Milanu, ali pitanje je hoće li doći kod nas ili će se vratiti u Švedsku. On se prema meni ponaša drugačije u odnosu na ostale, pazi što govori i kako se ponaša, tako je jer se opasni ljudi međusobno poznaju”, rekao je Mihajlović

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Pandora Aroma Difuzer za raspršivanje eteričnih ulja
458kn539kn
Raspršuje vaša omiljena eterična ulja te mijenja boju.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali